کد خبر: 4366974
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۶

تمدید مهلت ثبت‌نام فراخوان جذب مربیان نهضت استانی حفظ قرآن فارس تا ۱۷ مرداد

رئیس کارگروه حفظ قرآن شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان فارس از تمدید یک‌هفته‌ای مهلت ثبت‌نام فراخوان جذب و سازماندهی مربیان نهضت استانی حفظ قرآن کریم خبر داد و گفت: علاقه‌مندان واجد شرایط تا ۱۷ مرداد فرصت دارند برای همکاری در آموزش و حفظ قرآن کریم ثبت‌نام کنند.

قرآن کریمعلیرضا لک‌زایی، رئیس کارگروه حفظ قرآن شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، اظهار کرد: با توجه به استقبال و درخواست علاقه‌مندان برای مشارکت در نهضت استانی حفظ قرآن کریم فارس، مهلت ثبت‌نام در فراخوان جذب و سازماندهی مربیان حفظ قرآن کریم به مدت یک هفته تمدید و تا 17 مرداد شده است.

وی افزود: این فراخوان با هدف شناسایی، جذب، توانمندسازی و سازماندهی مربیان، حافظان، قاریان، فعالان قرآنی و علاقه‌مندان واجد شرایط و در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب درباره تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم برگزار می‌شود.

رئیس کارگروه حفظ قرآن شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان فارس ادامه داد: پس از پایان ثبت‌نام، اطلاعات داوطلبان بررسی می‌شود و افرادی که شرایط لازم را داشته باشند، برای حضور در دوره‌های آموزشی و توجیهی دعوت خواهند شد.

لک‌زایی بیان کرد: متقاضیان پس از گذراندن مراحل ارزیابی، در شبکه مربیان نهضت استانی حفظ قرآن کریم سازماندهی شده و متناسب با نیاز مراکز مختلف، برای همکاری در برگزاری کلاس‌های آموزش و حفظ قرآن کریم معرفی می‌شوند.

وی از مربیان، حافظان، قاریان، فعالان قرآنی و سایر علاقه‌مندان واجد شرایط دعوت کرد از فرصت تمدیدشده استفاده کرده و برای همکاری در برگزاری کلاس‌های حفظ قرآن کریم در مساجد، مدارس، دانشگاه‌ها، مؤسسات و تشکل‌های قرآنی، خانه‌های قرآن، ادارات، بقاع متبرکه، پایگاه‌های فرهنگی و دیگر مراکز مردمی ثبت‌نام کنند.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha