کد خبر: 4367527
تاریخ انتشار : ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۳

برپایی موکب‌الحسین(ع) اوقاف لرستان در سامرا + عکس

موکب‌الحسین(ع) به‌عنوان تنها موکب لرستانی به همت کارکنان اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان با هدف پذیرایی و اسکان زائران و اجرای برنامه‌های فرهنگی در شهر سامرا برپا شد.

برپایی موکب الحسین(ع) اوقاف لرستان در سامرابه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اوقاف و امور خیریه لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد طباطبایی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان لرستان، با اشاره به برپایی موکب الحسین(ع) به‌عنوان تنها موکب لرستانی حاضر در شهر سامرا، گفت: این موکب شامل آشپز، خدام و کارکنان اداره‌کل اوقاف و امور خیریه لرستان است که با هدف پذیرایی و اسکان زائران و اجرای برنامه‌های فرهنگی در شهر سامرا برپا می‏‌شود.

وی با تأکید بر ترویج فرهنگ وقف، احسان و خدمت‌رسانی، این‌گونه فعالیت‌ها را جلوه‌ای از همدلی، ایثار و ارادت مردم ولایتمدار استان به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین(ع) دانسته و خدمت به زائران را افتخاری بزرگ برای خادمان موکب الحسین(ع) دانست.

طباطبایی ادامه داد: این موکب در راستای عمل به رسالت دینی، فرهنگی و اجتماعی خود و با هدف تکریم زائران حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین، خادمان و نیروهای جهادی، خدمات گسترده‌ای را به زائران ارائه می‌دهد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان تصریح کرد: در این راستا، تاکنون همه روزه صبحانه برای ۲۰۰۰ نفر، ناهار برای ۲۵۰۰ نفر و شام برای ۳۰۰۰ نفر از زائران و عاشقان حضرت سیدالشهدا(ع) تهیه و توزیع شده و همچنین به منظور رفاه زائران در طول مسیر، ۲۰۰۰ بسته میان‌وعده شامل بیسکویت در بین زائران توزیع و آب سرد نیز به‌صورت مستمر در اختیار زائران قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: خادمان موکب‌الحسین(ع) تلاش کردند تا با ارائه خدمات شایسته، بخشی از نیازهای زائران را تأمین و زمینه حضور هرچه باشکوه‌تر آنان در مراسم معنوی اربعین را فراهم آورند.

 

انتهای پیام
خبرنگار:
مرضیه حافظی فر
captcha