کد خبر: 4370880
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۵
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:

روند تأمین نیاز‌های عمومی جامعه در دوران جنگ استمرار داشت

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: مدیریت دولت موجب شد مردم در جریان جنگ رمضان با کمبود محسوس کالاهای اساسی و سوخت، از جمله بنزین، مواجه نشوند و روند تأمین نیازهای عمومی جامعه استمرار داشته باشد.

کالای اساسی
آیت الله شهرستانی

به گزارش ایکنا از قم به نقل از روابط عمومی استانداری قم، آیت الله شهرستانی در دیدار با سیدمحمد موسوی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، ضمن تقدیر از مدیریت دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در جریان جنگ رمضان، تأمین و توزیع کالا‌های اساسی و استمرار خدمات عمومی در این ایام را از اقدامات قابل توجه دولت عنوان کرد.

وی اظهار کرد: مدیریت دولت و شخص رئیس‌جمهور موجب شد مردم در جریان جنگ رمضان با کمبود محسوس کالا‌های اساسی و سوخت، از جمله بنزین، مواجه نشوند و روند تأمین نیاز‌های عمومی جامعه استمرار داشته باشد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور همچنین از اکبر بهنام‌جو، استاندار قم، به دلیل حضور مستمر و مدیریت میدانی امور استان در طول جنگ رمضان تقدیر کرد و گفت: حضور استاندار در عرصه‌های مختلف، پیگیری مسائل استان و مدیریت میدانی امور در این شرایط، قابل تقدیر است.

وی افزود: حضور مسئولان در میدان و پیگیری مستقیم مسائل مردم، به‌ویژه در شرایط خاص و بحرانی، نقش مهمی در حفظ آرامش و استمرار امور جاری دارد.

در ادامه این دیدار، اقدامات و فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران در جریان جنگ رمضان و نحوه حمایت از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

همچنین درباره روند ارائه خدمات و حمایت‌های انجام‌شده از جامعه ایثارگری استان در این ایام، گزارشی ارائه و موضوعات مرتبط با این حوزه بررسی شد.

سیدمحمد موسوی نیز در این دیدار گزارشی از اقدامات انجام‌شده ارائه کرد و پیشنهاد داد نشستی در تهران با حضور مسئولان دفتر حجت‌الاسلام والمسلمین شهرستانی برگزار شود تا گزارشی از عملکرد و اقدامات صورت‌گرفته در شهر‌های مختلف استان قم در جریان جنگ رمضان توسط دفتر ایشان ارائه شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
الهام حلاجیان
captcha