کد خبر: 1208308
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳
ارديبهشت‌ماه؛

همايش معماری و شهرسازی ايرانی ـ اسلامی در لرستان برگزار می‌شود

اولين همايش معماری و شهرسازی ايرانی ـ اسلامی دوم ارديبهشت‌ماه امسال به ميزبانی دانشگاه پيام ‌نور مركز خرم‌آباد برگزار می‌شود.


گروه هنر: اولين همايش معماری و شهرسازی ايرانی ـ اسلامی دوم ارديبهشت‌ماه امسال به ميزبانی دانشگاه پيام ‌نور مركز خرم‌آباد برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن ايران(ايكنا) شعبه لرستان، همايش معماری و شهرسازی ايرانی ـ اسلامی دوم ارديبهشت‌ماه امسال به‌همت دانشجويان انجمن علمی گروه معماری در دانشگاه پيام ‌نور مركز خرم‌آباد برگزار می‌شود.


محورهای اين همايش شامل ضرورت آموزش معماری و شهرسازی با رويكرد ايرانی و اسلامی، نقش هويت اسلامی در شكل‌گيری معماری و شهرسازی ايران، نقش آموزه‌های اسلامی در شكل‌گيری معماری و شهرسازی ايران، كالبد و محتوا در معماری و شهرسازی اسلامی، نمادها و نشانه‌های گذشته و حال در حوزه شهر و معماری ايرانی ـ اسلامی، الگوهای كهن و جديد در حوزه معماری و شهرسازی ايران و نقش فرهنگ در سازماندهی فضايی معماری و شهرسازی ايران است.


علاقمندان به شركت در اين همايش می‌توانند مقالات خود در محورهای اعلام شده را به دبيرخانه همايش واقع در دانشگاه پيام ‌نور مركز خرم‌آباد ارسال كنند.

captcha