کد خبر: 1213636
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸

650 نفر از ائمه جماعت ‌كردستان در مدارس جذب شدند

مدير‌كل آموزش و پرورش استان كردستان با اشاره به جذب 650 نفر از‌ ائمه جماعت استان در مدارس از فعاليت 24 هزار و 698 فرهنگی و 265 هزار و 268 دانش‌آموز در این استان خبر داد.


گروه اجتماعی: مدير‌كل آموزش و پرورش استان كردستان با اشاره به جذب 650 نفر از‌ ائمه جماعت استان در مدارس از فعاليت 24 هزار و 698 فرهنگی و 265 هزار و 268 دانش‌آموز در این استان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، خسرو ساكی، مدير‌كل آموزش و پرورش استان كردستان شب گذشته، 26 فروردين‌ماه در اولين نشست شورای آموزش و پرورش این استان با اشاره به اهميت برگزاری نماز جماعت در مدارس و ايجاد انگيزه بين دانش‌آموزان اظهار كرد: 300 نمازخانه مدارس استان به فرش محراب مجهز شدند.


وی با اشاره به اينكه 26 نمازخانه در سطح مدارس استان احداث شدند، افزود: در سال گذشته 32 وضوخانه در سطح مدارس استان كردستان بهسازی و نوسازی شدند.


مدير‌كل آموزش و پرورش استان كردستان با اشاره به جذب 650 نفر از‌ ائمه جماعت استان در مدارس از فعاليت 24 هزار و 698 فرهنگی و 265 هزار و 268 دانش آموز در استان كردستان خبر داد.


وی عنوان كرد: اداره‌كل آموزش و پرورش كردستان برای دو سال متوالی در سال‌های 89 و 90 در ارزيابی عملكرد شاخص‌های عمومی و اختصاصی، ‌بين ادارات كل آموزش و پرورش كشور رتبه اول را كسب كرد.


ساكی افزود: عامل اين موفقيت انسجام، هماهنگی، همدلی، همفكری و برنامه‌محوری كاركنان و مديران آموزش و پرورش استان است.


ساكی از جمله شاخص‌های عمومی بررسی عملكرد آموزش و پرورش را استقرار دولت الكترونيك، ساماندهی نيروی انسانی، استقرار نظام جامع مديريت عملكرد، سلامت اداری، اصلاح فرآيند و تمركز‌زدايی، توانمند‌سازی آموزش فرهنگی و تخصصی منابع انسانی، خدمت‌رسانی به مردم و تكريم ارباب رجوع عنوان كرد.


وی همچنين شاخص‌های آموزش نيروی انسانی، امور پرورشی و فرهنگی، تربيت بدنی و سلامت، فضا و امكانات و تجهيزات واحدها، استعدادهای درخشان، آموزش و پرورش ابتدايی و متوسطه، توسعه مديريت و پشتيبانی، نهضت سواد‌آموزی،آموزش و پرورش استثنايی، آمار و فناوری اطلاعات را از جمله شاخص‌های اختصاصی ارزيابی عملكرد اين اداره‌كل اعلام كرد.

captcha