کد خبر: 1214453
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۶
مفتی قرقيزستان

رهبران اسلامی باید تعالیم دینی را در جامعه به صورت کاربردی آموزش دهند

رحمت‌الله حاجی ايگامبردی‌اف، مفتی اعظم و رئيس اداره دينی رسيدگی به امور مسلمانان جمهوری قرقيزستان رهبران اسلامی کشورهای مشترک‌المنافع را به اقدامات مشترکی در زمينه بهبود و تقويت حوزه آموزش و پرورش اسلامی فرا خواند.


گروه اجتماعی: رحمت‌الله حاجی ايگامبردی‌اف، مفتی اعظم و رئيس اداره دينی رسيدگی به امور مسلمانان جمهوری قرقيزستان رهبران اسلامی کشورهای مشترک‌المنافع را به اقدامات مشترکی در زمينه بهبود و تقويت حوزه آموزش و پرورش اسلامی فرا خواند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه منطقه آسيای مركزی، مفتی اعظم قرقيزستان در همايش بين‌المللی شورای مشورتی مسلمانان كشورهای مستقل مشترک‌المنافع با عنوان «مسلمانان جامعه مشترک‌المنافع، طرفداران صلح و توسعه»، اظهار کرد: هم‌اكنون زمان تلاش و همكاری رهبران و علمای اسلامی این کشورها فرا رسیده است تا با همکاری یکدیگر مركز مشترک آموزش علوم اسلامی و قرآنی را راه‌اندازی کنند.


رحمت‌الله حاجی ايگامبردی‌اف تصريح كرد: حركت و پيشرفت مسلمانان كشورهای مستقل مشترک‌المنافع در امور دینی و قرآنی با نبود چنين مركزی دشوارتر خواهد بود.


مفتی اعظم قرقيزستان در ادامه تأکید کرد: امروزه انواع مختلف انجمن و سازمان‌ها با شعار اسلام در این كشورها ايجاد شده‌اند، اما در واقع اين سازمان‌ها برای متفرق کردن امت اسلامی و ايجاد اختلاف بین پیروان ادیان فعاليت مي‌کنند، در نتيجه آسيب‌های جبران‌ناپذيری به اسلام وارد مي‎كنند.


این همايش بين‌المللی با مشاركت رهبران و نمايندگان نهادهای اسلامی كشورهای روسيه، قفقاز، اوكراين، بلاروس، ازبكستان، قزاقستان، تاجيكستان، قرقيزستان، تاتارستان و ديگر كشورهای مشترك المنافع روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، 26 و 27 فروردين‌ماه، در شهر باكو، پایتخت آذربایجان برگزار شد.


captcha