کد خبر: 1220063
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۶

مقررات ممنوعيت حجاب در مدارس به مراكش رسيد

شماری از دانش‌آموزان مدرسه «ابن سينا» در شهر «تانگر» مراكش به خاطر رعايت حجاب اسلامی از مدرسه اخراج شدند.


گروه بين‌الملل: شماری از دانش‌آموزان مدرسه «ابن سينا» در شهر «تانگر» مراكش به خاطر رعايت حجاب اسلامی از مدرسه اخراج شدند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «islametinfo»، مسئولان مدرسه «ابن سينا» در شهر «تانگر» مراكش، دانش‌آموزان محجبه را به خاطر رعايت پوشش اسلامی از مدرسه اخراج و با آنان بدرفتاری كردند.


اين دانش‌آموزان مسلمان كه اكنون به مدت پنج روز است از مدرسه محروم شده‌اند، از علت اين اقدام مسئولان مدرسه اظهار بی‌اطلاعی كردند.


مسئولان مدرسه در توضيح علت اخراج اين دانش‌آموزان در كمال تعجب ابراز داشتند، روسری اين دختران بيش از اندازه بزرگ بوده است!


آنان اين دختران محجبه را كه در محوطه ورودی مسجد تجمع كرده بودند، تهديد و اعلام كردند كه اگر اين مكان را نيز ترك ننمايند، روسری را به زور از سر آنان بر خواهند داشت.


مسئولان مدرسه در ادامه با استفاده از كلمات توهين‌آميز، اين دختران را افراطی خواندند و حتی حجاب را از سر يكی از اين دانش‌آموزان برداشتند.


دانش‌آموزان محجبه نيز در پاسخ به اين اقدام با نوشتن نامه‌ای به مسئولان مدرسه و سازمان‌های مختلف نارضايتی خود را از اين بابت اعلام و ابراز اميدواری كردند، بتوانند هر چه سريع‌تر به كلاس‌ برگردند.

captcha