کد خبر: 1220652
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۱
شيخ نعيم قاسم در اجلاس بيداری اسلامی

اسرائيل عامل همه مشكلات امت اسلام است

معاون دبيركل حزب‌الله لبنان امروز، 10 ارديبهشت‌ماه، طی سخنانی در اجلاس جهانی «علمای امت و بيداری اسلامی» در تهران رژيم صهيونيستی را عامل همه مصيبت‌ها و مشكلات امت اسلام دانست.


گروه بين‌الملل: معاون دبيركل حزب‌الله لبنان امروز، 10 ارديبهشت‌ماه، طی سخنانی در اجلاس جهانی «علمای امت و بيداری اسلامی» در تهران رژيم صهيونيستی را عامل همه مصيبت‌ها و مشكلات امت اسلام دانست.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از شبكه خبری العالم، شيخ نعيم قاسم، معاون دبيركل حزب‌الله لبنان كه در دومين روز اجلاس جهانی «علما و بيداری اسلامی» در تهران سخن می‌گفت، تأكيد كرد: رژيم صهيونيستی خطری برای مسلمانان و همه جوامع به شمار می‌رود و عامل همه مصيبت‌ها و مشكلات است.


شيخ نعيم قاسم اشغالگری رژيم صهيونيستی را مشكلی بزرگ توصيف كرد و افزود: همه مصيبت‌ها ناشی از اين اشغالگری است.


معاون دبيركل حزب‌الله لبنان تصريح كرد: به كار بردن زبان تهديد و جنگ عليه مقاومت، هيچ سودی برای رژيم صهيونيستی نخواهد داشت. مقاومت تصميم گرفته، توان خود را افزايش دهد و هميشه آماده است.


وی خاطرنشان كرد: برای آزاد‌سازی همه مناطق فلسطين راه حلی جز مقاومت وجود ندارد. بيداری اسلامی ادامه دارد و روزافزون است و همه منطقه را در بر خواهد گرفت.


يادآور می‌شود، اجلاس جهانی علمای امت و بيداری اسلامی كه از ديروز، 9 ارديبهشت، از سوی دبيرخانه دائمی مجمع جهانی بيداری اسلامی و با حضور انديشمندان، علما، متفكران، صاحبنظران، محققان و دانش‌پژوهان مسلمان از سراسر جهان در تهران آغاز شده است، امروز، 10 ارديبهشت، به كار خود پايان خواهد داد.

captcha