کد خبر: 1220927
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۷

طرح بيمه تكميلی فعالان قرآنی در آذربايجان شرقی آغاز شد

معاون فرهنگی هنری اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربايجان‌ شرقی از آغاز طرح بيمه تكميلی فعالان قرآنی در آذربايجان ‌شرقی خبر داد و انجام اين طرح را در راستای حمايت از اصحاب و فعالان قرانی ذكر كرد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: معاون فرهنگی هنری اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربايجان‌ شرقی از آغاز طرح بيمه تكميلی فعالان قرآنی در آذربايجان ‌شرقی خبر داد و انجام اين طرح را در راستای حمايت از اصحاب و فعالان قرانی ذكر كرد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، اكبر آرمند، معاون فرهنگی هنری اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربايجان ‌شرقی اظهار كرد: كليه‌ افرادی كه تاكنون از طريق بيمه فعالان قرآنی اداره كل ارشاد استان از خدمات طرح بيمه بهره‌مند شده‌اند می‌توانند تا دهم ارديبهشت‌ماه برای استفاده از بيمه تكميلی (ايران) مدارك خود را به دفتر فعاليتهای قرآنی اداره كل ارسال نموده و از طرح بيمه تكميلی نيز بهره‌مند شوند.


وی با اشاره به اينكه تاكنون بيش از 358 نفر از فعالان قرآنی تحت پوشش بيمه قرار گرفته‌اند، گفت: علاوه بر تمامی افراد بيمه شده كه از طريق سيستم پيامك اطلاع‌رسانی شده‌اند، چگونگی جمع‌آوری و ارسال مدارك لازم به كليه‌ی مؤسسات قرآنی دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ شده است تا اجرای اين طرح با سرعت انجام گيرد.


آرمند تأكيد كرد: با تجه به اينكه سهميه استان آذربايجان‌شرقی از اين طرح 87 نفر است، فقط افرادی كه در اسرع وقت و تا تاريخ ياد شده مدارك خود را به دفتر فعاليتهای قرآنی اداره‌ی كل ارسال كنند امكان استفاده از اين طرح را خواهند داشت.


براساس اين گزارش فعالان قرآنی استان می‌توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به آدرس اينترنتی www.etgun.ir مراجعه كنند.

captcha