کد خبر: 1226153
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۸
با حضور سرابی؛

مراسم افتتاحيه طرح حكمت رضوی در مشهد برگزار شد

مراسم افتتاحيه طرح حكمت رضوی با حضور سیدسعید سرابی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و هنرمندان و نخبگان عرصه‌های مختلف هنری در مشهد برگزار شد.


گروه اجتماعی: مراسم افتتاحيه طرح حكمت رضوی با حضور سیدسعید سرابی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و هنرمندان و نخبگان عرصه‌های مختلف هنری در مشهد برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، مراسم افتتاحيه طرح حكمت رضوی، 21 ارديبهشت‌ماه با حضور سیدسعید سرابی، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و هنرمندان و نخبگان عرصه‌های مختلف هنری در هتل فرهنگ و هنر مشهد برگزار شد.


حجت‌الاسلام مهدی صيف‌جمالی، مشاور راهبردی معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در مراسم افتتاحيه طرح حكمت رضوی اظهار كرد: در طرح حكمت رضوی شش شاخص عمده برای هنرمندان تعريف شده كه مرحله اول به كارگيری عقل هنرمند در راستای عمل به دستورات الهی است.


صيف‌جمالی با تأكيد بر سپاسگزاری انسان از نعمت‌هايی كه در اختيار وی قرار گرفته است، افزود: پاسداری از نعمت الهی دومين شاخص هنرمند در طرح حكمت رضوی است.


وی سومين شاخص هنرمند در طرح حكمت رضوی را چگونگی پاسداری از نعمت الهی دانست و ادامه داد: دغدغه انديشه هنرمند برای به كارگيری نعمت‌های الهی چهارمين شاخص هنرمند و انديشه در مورد سرپيچی نكردن از نعمت‌های الهی پنجمين شاخص انسان هنرمند در طرح حكمت ضوی است.


صيف‌جمالی تصريح كرد: پاسداری از حقوق خداوند و عمل به دستورات الهی آخرين شاخص هنرمند است كه انسان می‌تواند به وسيله تعالی روح به درجه هنرمند متعالی برسد.


مشاور راهبردی معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با تأكيد بر دو الگوی مهم كه هنرمند را از ساير مردم جدا می‌كند، عنوان كرد: آنجايی كه انديشمندان قادر به بازگو كردن مطالب خود نيستند، هنرمند می‌تواند با هنر خويش موضوعی را به ديگران القا كند، همچنين اثری كه از يك هنرمند بر جای می‌ماند اثر ماندگاری است كه اين ماندگاری فقط به وسيله هنر به دست می‌آيد.


وی هدف از برگزاری طرح حكمت رضوی را رسيدن به هنرمند توحيدی، موحد و متعهد دانست و ابراز كرد: طرح حكمت رضوی از هنرمند، اثر هنری می‌خواهد كه خداوند نعمت خويش را به وی عطا كرده و او نيز از اين نعمت استفاده صحيح كند.


صيف‌جمالی با بیان اینکه جشنواره حكمت رضوی با هدف ترويج فرهنگ‌رضوی و دين خدا پايه‌ريزی شده است، اظهار کرد: بايد به این امر توجه شود كه سيره امام رضا(ع) در بحث‌های هنری و عاطفی خلاصه نمي‌شود زیرا ژرفای انديشه امام رضا(ع) رسيدن انسان به نقطه كمال است.


وی خاطرنشان كرد: هنرمند بايد بتواند اثر زيبايی خلق كند كه در خدمت دين خدا قرار بگيرد و گويای دين الهی در همه جهان با فرهنگ‌ها و زبان‌های مختلف باشد.

captcha