گروه اجتماعی: مدير كل تبليغات اسلامی استان البر، بر ضرورت نهادينهشدن فرهنگ نماز و قرآن از سوی روحانيون در مدارس تأكيد كرد.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، حجتالاسلام سيدعباس مسعودی، مديركل تبليغات اسلامی استان البرز عصر روز گذشته، 21 اردیبهشتماه در ديدار با ابراهيم آخوندی، معاون مدير كل آموزش و پرورش استان البرز، در محل اين اداره كل، گفت: بيداری و هوشياری مردم بخصوص در كشورهای اسلامی الگوی مناسب برای مردم دنيا ست.
وی بر ضرورت نهادينهشدن فرهنگ نماز و قرآن در مدارس تأكيد كرد و افزود: روحانيون در اين خصوص نقش به سزايی دارند.
مسعودی خاطرنشان كرد: در دنيای امروز كه دنيای اطلاعات و هوشياری مردم است نمی توان با ترور ريشههای يك ملت را خشكاند و ملت بيدار ايران با هر گونه ترور و ناامنی در دنيا كه به ضرر ملتها شكل بگيرد، مخالف است زيرا خداوند متعال انسان را آزاد آفريد و راه شايستگی او را با وحی كلام الهی خويش بر قلب پيامبر اسلام آشكار ساخت.
مديركل تبليغات اسلامی استان البرز، در پايان خود خواهی غلط بعضی از افراد جاه طلب را بزرگترين عامل ترور و بی نظمی در دنيا دانست و گفت: همه انسانها در هر كجايی كه باشند حق انتخاب و حق زندگی دارند؛ لذا تحميل خود بر ديگران در اسلام نفی شده است و مردم دنيا با هوشياری و سوار برموج بيداری می توانند ريشه بسياری از ظالمان را قطع كنند.