کد خبر: 1228012
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۴

غرق شدن كشتی مسلمانان روهينگيا در ميانمار

يك كشتی حامل مسلمانان روهينگيا، امروز، 24 ارديبهشت، در خليج بنگال در سواحل ميانمار غرق شد.


گروه بين‌الملل: يك كشتی حامل مسلمانان روهينگيا، امروز، 24 ارديبهشت، در خليج بنگال در سواحل ميانمار غرق شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «romandie»، منابع خبری امروز، سه شنبه 24 ارديبهشت، از غرق شدن كشتی حاوی مسلمانان روهينگيا در سواحل ميانمار خبر دادند.


اين كشتی روز دوشنبه از منطقه پاكتا(Pauktaw) در ميانمار شروع به حركت كرده بود و امروز سه‌شنبه در اثر مواجهه با گردباد غرق شد.


سخنگوی سازمان ملل متحد با اعلام اين خبر گفت: هنوز آماری از تعداد قربانيان اين حادثه در دست نيست.


حدود 150- 100 مسلمان در كشتی يادشده كه در خليج بنگال در سواحل ميانمار در حال حركت بوده‌است، حضور داشته‌اند.


مسلمانان ميانمار كه دولت از به رسميت شناختن آنان خودداری می‌كند، مدت‌هاست از سوی بودائيان افراطی هدف اعمال خشونت‌آميز واقع می‌شوند.


تشديد حملات عليه مسلمانان كه بودايی‌ها با اقداماتی چون كشتار و شكنجه مسلمانان و آتش زدن خانه‌ها و مساجد آنان انجام می‌دهند، برای اين ستمديده‌ترين اقليت جهانی بنا به اعلام سازمان ملل، چاره‌ای جز فرار و مهاجرت به كشورهای همسايه باقی نگذاشته است.


اما شرايط دشوار سفر و وسايل جا‌به جايی نامناسب برای عده بالای مسلمانان نيز موجب شده آنان اغلب از اين سفر جان سالم به در نبرند و به طور دسته‌جمعی و يا تك تك جان خود را از دست بدهند.

captcha