کد خبر: 1228101
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۸

آغاز دوره تربيت مربی قرآن در مؤسسه يوسف‌نبی(ع) لرستان

دوره تربيت مربی قرآن در مؤسسه يوسف‌نبی(ع) لرستان از امروز، جمعه، 27 ارديبهشت‌ماه برگزار می‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربيت مربی قرآن در مؤسسه يوسف‌نبی(ع) لرستان از امروز، جمعه، 27 ارديبهشت‌ماه برگزار می‌شود.


عزت‌الله گوشه‌ای، مديرمسئول مؤسسه يوسف نبی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: دوره تربيت مربی روخوانی و روانخوانی قرآن با حضور 60 نفر از امروز، جمعه، 27 ارديبهشت‌ماه در مؤسسه يوسف‌نبی(ع) لرستانبرگزار می‌شود.


وی در ادامه با اشاره به زمان برگزاری كلاس‌ها افزود: كلاس‌های اين دوره 2 جلسه درهفته روزهای پنجشنبه و جمعه به مدت 8 ساعت آموزشی برگزار می‌شود.


گوشه‌ای اظهار كرد: مدت زمان در نظر گرفته شده برای اين دوره سه ماه آموزشی است و فراگيران در اين دوره با روش تدريس، فنون معلمی، احكام، اخلاق و ... آشنا می‌شوند.


مديرمسئول مؤسسه يوسف نبی لرستان در پايان خاطرنشان كرد: در پايان دوره آزمون برگزار می‌شود و كسانی كه بتوانند حد نصاب نمره قبولی را كسب كنند گواهينامه خود را از سازمان تبليغات اسلامی دريافت خواهند كرد.

captcha