کد خبر: 1229109
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۹
با حضور علما و مسئولان كشوری؛

مراسم خاكسپاری آيت‌الله سيدعزالدين حسينی‌زنجانی در مشهد آغاز شد

مراسم خاكسپاری آيت‌الله سيدمحمد عزالدين حسينی‌زنجانی، از مراجع عاليقدر اسلام با حضور علما، روحانيون، و عموم مردم، دقايقی قبل در مشهد آغاز شد.


گروه اجتماعی: مراسم خاكسپاری آيت‌الله سيدمحمد عزالدين حسينی‌زنجانی، از مراجع عاليقدر اسلام با حضور علما، روحانيون، و عموم مردم، دقايقی قبل در مشهد آغاز شد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، مراسم تشييع پيكر حضرت آيت‌الله سيدعزالدين حسينی‌زنجانی، از مراجع تقليد اسلام، دقايقی قبل با حضور آيت‌الله علی خاتمی، امام جمعه زنجان، سيدمحمد حسينی، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی، آيت‌الله سيداحمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد، محمدحسين فروزان‌مهر، استاندار خراسان رضوی، جمعی از علمای قم، شاگردان آيت‌الله حسينی‌زنجانی و ... از مسير ميدان شهدا آغاز شده و بر روی دست جمع كثيری از مردم به سمت حرم مطهر رضوی در حركت است.


اين مراسم از حدود ساعت 9 صبح از مسجد حوض لقمان با قرائت دعای فرج و عرض تسليت به محضر امام زمان(عج) و با حضور طلاب حوزه‌های علميه و طالبان علم و فضل آغاز شد.


خيابان آيت‌الله شيرازی كه به حرم رضوی منتهی می‌شود، مملو از جمعيت عاشقان ولايت و امامت است و مردم با شعارهای مختلف پيكر مطهر مرجع عاليقدر جامعه اسلامی را به سمت حرم مطهر رضوی همراهی می‌كنند.


اقشار مختلف جامعه به ويژه دانشجويان، طلاب، علما، بسيجيان، نيروهای مسلح و مسئولان و مديران استانی و كشوری در اين خيابان، به سوگ عزيز از دست رفته‌ای نشسته‌اند كه از امروز ميهمان ماندگار امام رضا(ع) خواهد شد.


هر چند جای خالی آيت‌الله حسينی‌زنجانی در بين علما و روحانيون مشاهده می‌شود اما آنچه وی را جاويد كرده رشادت‌ها، مبارزات و آثار برجسته مذهبی است كه اين عالم ربانی به عنوان توشه آخرت برای خويش ذخيره كرده است.


ما نيز با فرو بردن سر تعظيم بر مشيت الهی، در مراسم خاكسپاری آيت‌الله حسينی‌زنجانی در حرم مطهر رضوی حضور پيدا كرده‌ايم.


يادآور می‌شود، تا ساعتی ديگر پيكر مطهر حضرت آيت‌الله العظمی حسينی‌زنجانی، از مراجع تقليد اسلام در حرم مطهر رضوی آرام خواهد گرفت.

captcha