گروه ادب: دومين گردهمايی اهالی فرهنگ در دفاع از مسلمانان سوری و لبنانی، به همت ستاد كنگره بينالمللی امام علیالنقی(ع) برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، با توجه به تحولات ميدانی كشور سوريه و شهادت روزانه برادران دينی و مذهبی سوری، لبنانی و عراقی كه از قائله صهيونيستی وهابی در راستای دفاع از حرم فرزندان پيامبر مكرم اسلام(ص) به ويژه حضرت زينب كبری(س) محافظت میكنند، ستاد كنگره بينالمللی امام علیالنقی(ع)، دومين مراسم اعلام آمادگی جوانان مسلمان ايرانی به عنوان «مدافعان حرم» را در شام شهادت حضرت زينب كبری(س)برگزار میكند.
اين ستاد از اقشار مختلف مردم به ويژه جوانان و اهالی فرهنگ برای حضور در اين مراسم و اعلام آمادگی قلبی و عملی نسبت به حفاظت حرمين معصومين(ع) به ويژه حرم حضرت زينب كبری(س) و حضرت رقيه(س) دعوت میكند.
اين مراسم روز يكشنبه، پنجم خرداد با برگزاری نماز مغرب و عشاء در حسينيه امام موسی بن جعفر (ع) آغاز و با قرائت قاری بينالمللی و سخنرانی برخی شخصيتها ادامه و با مداحی مداحان اهل بيت (ع) پايان میيابد.