کد خبر: 1232793
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۴
بشار اسد

موضع سوريه در رويارويی با تروريسم ثابت است

رئيس جمهور سوريه ديروز، دوم خرداد، در ديدار با هيئتی از نمايندگان احزاب سياسی تونس بر ثبات موضع سوريه در رويارويی با تروريسم تأكيد كرد.


گروه بين‌الملل: رئيس جمهور سوريه ديروز، دوم خرداد، در ديدار با هيئتی از نمايندگان احزاب سياسی تونس بر ثبات موضع سوريه در رويارويی با تروريسم تأكيد كرد.


به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی شبكه ماهواره‌ای المنار، بشار اسد، رئيس جمهور سوريه اظهار كرد: موضع سوريه در رويارويی با تروريسم وحاميان منطقه‌ای و بين‌المللی آن ثابت است و به موزات آن سوريه برای رسيدن به راه حل سياسی برای بحران داخلی اين كشور تلاش می‌كند.


بشار اسد همچنين بر اهميت نقش احزاب و نيروهای ملی در مقابله با صاحبان انديشه افراط‌گرايی، تكفيری و طرح‌های خارجی كه ملت های عربی را هدف قرار گرفته است، تأكيد كرد.


وی با اشاره به عمق روابط برادرانه بين ملت‌های سوريه و تونس تصريح كرد: تونسی‌ها با برگزاری تظاهرات حمايت از پايداری سوريه، بر عمق اين روابط تأكيد می‌كنند.


رئيس جمهور سوريه خاطرنشان كرد: سوری‌ها از مواضع ملت تونس در ابراز همبستگی با آن‌ها قدردانی می‌كنند و معتقدند برخی تونسی‌هايی كه فريب خورده‌اند و در جنگ در سوريه شركت كرده‌اند، به نمايندگی از خودشان به سوريه آمده‌اند وتنها نماينده خود هستند.


گفتنی است، اين هيئت تونسی به نمايندگی از شماری از احزاب و جنبش‌های سياسی و مردمی به رياست شكری بن سليمان هرماسی، دبير كل حزب «ثوابت» تونس با بشار اسد ديدار كرد.

captcha