کد خبر: 1235427
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۳

بانوی نیکوکار قمی منزل خود را به نيازمندان اهدا كرد

يك بانوی فرهنگی قمی با هدف باقيات و صالحات و ترويج فرهنگ انفاق، منزل مسكونی خود را به خانواده‌های نيازمند تحت حمايت كميته امداد اهدا كرد.


گروه اجتماعی: يك بانوی فرهنگی قمی با هدف باقيات و صالحات و ترويج فرهنگ انفاق، منزل مسكونی خود را به خانواده‌های نيازمند تحت حمايت كميته امداد اهدا كرد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، عبدالله جلالی، مديركل كميته امداد امام خمينی (ره) استان قم، 7 خرداماه در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: يك بانوی فرهنگی قمی در يك اقدام خداپسندانه منزل مسكونی خود را به نيازمندان تحت حمايت كميته امداد اهدا كرد.


ايشان با اشاره به اينكه اين اقدام خير در ماه مبارك رجب و به تأسی از مولود اين ماه خجسته حضرت اميرالمؤمنين علی(ع) صورت گرفت افزود: اين بانوی نيكوكار كه فرهنگی بازنشسته است يك باب ساختمان خود را در يكی از بهترين محله‌های قم با هدف باقيات و صالحات و ترويج فرهنگ انفاق و به جهت استفاده خانواده‌های نيازمند در اختيار كميته امداد قرار داده است.


جلالی اين اقدام را در سال‌روز ولادت باسعادت ابوالايتام حضرت علی(ع)، زمينه‌‌ساز برنامه‌های مشابه دانست و از خيرين و متمولّين خواست انجام اينگونه اقدامات خير را در جامعه نهادينه و فرهنگ‌سازی نمايند تا ضمن ايجاد آرامش و آسايش برای ايتام و نيازمندان باقيات و صالحاتی برای خود به يادگار بگذارند.

captcha