کد خبر: 1238198
تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۵

امام خمينی(ره) الگوی مبارزات اسلامی قرن معاصر است

فرمانده انتظامی استان اردبيل گفت امام خمينی(ره) امروز به الگوی پايدار جامعه اسلامی و كشورهای رها شده از يوغ استكبار تبديل شده است.


گروه اجتماعی: فرمانده انتظامی استان اردبيل گفت: امام خمينی(ره) امروز به الگوی پايدار جامعه اسلامی و كشورهای رها شده از يوغ استكبار تبديل شده است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی پليس، سردار ابراهيم كريم‌خانی، فرمانده انتظامی استان اردبيل امروز، 13 خرداد در جمع خبرنگاران اظهار كرد: با بيدار باشی كه امام راحل سه دهه پيش به جهان داد بشريت به تدريج از يوغ نظام استكباری خارج شده و بسياری از كشورها نيز در حال پيوست به اين حركت بی‌نظير هستند.


وی با بيان اينكه مبدأ تمام تحولات آزادی‌بخش جهان اسلام با سردمداری امام(ره) است، تصريح كرد: هنوز عظمت و جايگاه امام راحل به معنای حقيقی و با معرفت كامل تبيين و شناخته نشده كه جا دارد همه در اين مسير با روشنگری و تيزبينی صحيح و واقعی عمل كنيم.


كريم‌خانی در ادامه سخنان خود خاطر نشان كرد: اگر امروز دنيای استكباری تاب تحمل حركت‌های آزادی‌بخش الهام گرفته از ايران و سيره امام را ندارد نه به خاطر ضديت با شخص خاص، بلكه مخالفت با انديشه‌ای است كه دنيای استكبار گرفتار بيماری و عذاب وجدان حقيقی شده است.


فرمانده انتظامی استان، امام راحل را بيدارگر واقعی و ارزش‌مدار قرن معاصر توصيف كرد و ادامه داد: در تبعيت از اين شخصيت وارسته و مقام عظمای ولايت است كه می‌توان برابر ابرقدرت‌ها ايستاد.


وی به حضور گسترده پليس استان در مراسم سالگرد عروج ملكوتی آن حضرت و تجديد ميثاق با ارزش‌ها و آرمان‌های شهدا اشاره كرد و يادآور شد: در اين روز نيروهای پليس در استان علاوه بر تأمين نظم و امنيت عزاداران، با حضور گسترده خود با آرمان و ارزش‌های امام راحل تجديد ميثاق می‌بندند.

captcha