کد خبر: 1239846
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹

اجرای طرح جمع‌آوری نسخه‌های فرسوده قرآن‌ در كويت

طرح جمع‌آوری قرآن‌ها و كتب اسلامی كهنه و فرسوده در كويت با همكاری انجمن نظارت بر چاپ و نشر قرآن، سنت نبوی و علوم اسلامی اين كشور اجرا شده است.


گروه بين‌الملل: طرح جمع‌آوری قرآن‌ها و كتب اسلامی كهنه و فرسوده در كويت با همكاری انجمن نظارت بر چاپ و نشر قرآن، سنت نبوی و علوم اسلامی اين كشور اجرا شده است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روزنامه اينترنتی «مباشر» كويت، اين طرح با همكاری اتحاديه انجمن‌های تعاونی كويت و در راستای تلاش برای حفظ نسخه‌های كهنه قرآن كريم در اين كشور اجرا شده است.


در همين راستا، انجمن نظارت بر چاپ و نشر قرآن، سنت نبوی و علوم اسلامی كويت صندوق‌هايی برای جمع‌آوری قرآن‌های قديمی و كتب اسلامی فرسوده در ميان تعدادی از انجمن‌های تعاونی اين كشور توزيع كرده است.


مسير ماطر الظفيری، مدير اداره نظارت بر قرآن و علوم قرآنی كويت اظهار كرد: هدف از اجرای اين طرح نهادينه‌كردن قداست كلام خدا در ميان مسلمانان است و اين قرآن‌ها پس از مرمت، به كشورهای اسلامی كه نياز دارند، ارسال خواهد شد.


مسير ماطر الظفيری در ادامه افزود: شايسته نيست كه قرآن مورد غفلت قرار بگيرد و برای حفظ جايگاه و قداست آن بهتر است كلام وحی را در ميان ديگر كتب قرار نداد.


وی همچنين تصريح كرد: صندوق‌های جمع‌آوری قرآن و كتب اسلامی فرسوده در ميان تعدادی از انجمن‌های تعاونی همچون عبدالله المبارك، صبح الناصر، حطين و عبدالله السالم توزيع شده است و اين صندوق‌ها به زودی در اختيار ديگر انجمن‌های تعاونی قرار خواهد گرفت.


الظفيری در پايان از شهروندان كويتی خواست كه قرآن‌ها و كتب اسلامی كهنه خود را در صندوق‌های‌ مستقر شده در انجمن‌های تعاونی قرار دهند.

captcha