کد خبر: 1240411
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶

مجلس طرح تحقيق و تفحص از بنياد شهيد را تصويب كرد

مجلس شورای اسلامی پس از بررسی طرح تحقيق و تفحص از بنياد شهيد و امور ايثارگران، اين طرح را با 129 رأی موافق به تصويب رساند.


گروه سياسی: مجلس شورای اسلامی پس از بررسی طرح تحقيق و تفحص از بنياد شهيد و امور ايثارگران، اين طرح را با 129 رأی موافق به تصويب رساند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، طرح تحقيق و تفحص از بنياد شهيد و امور ايثارگران به درخواست ۹۰ نماينده مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی مورد بررسی قرار گرفت.


امير خجسته، طراح اين طرح اظهار كرد: تحقيق و تفحص از مديريت بنياد شهيد صورت خواهد گرفت، نه از خود بنياد.


وی شفاف‌نبودن عملكرد مالی بنياد شهيد، عدم توجه كامل به ايثارگران و مشكلات مديريتی را از جمله دلايل ارائه اين طرح به مجلس اعلام كرد.


وی افزود: در بنياد شهيد مباحثی درباره اختلاس 15 ميلياردی مطرح شده كه بايد مورد توجه قرار


گيرد.


اميرحسين قاضی‌زاده نيز در مورد روند بررسی اين طرح در كميسيون اجتماعی گفت: بنا به درخواست تعدادی از نمايندگان مجلس، تحقيق و تفحص از بنياد شهيد و امور ايثارگران در كميسيون اجتماعی بررسی شد و از رئيس اين بنياد درخواست شد تا برای پاسخ‌گويی به سؤالات نمايندگان در كميسيون حاضر شود.


سخنگوی كميسيون اجتماعی اظهار كرد: آقای زريبافان و همكارانشان در اين كميسيون به سؤالات نمايندگان پاسخ دادند اما نمايندگان از پاسخ آنها قانع نشدند.


حجت‌الاسلام والمسلمين ابوترابی‌فرد كه رياست جلسه را بر عهده داشت، طراح تحقيق و تفحص از بنياد شهيد و امور ايثارگران را به رأی نمايندگان گذاشت كه مجلس با 129 رأی موافق، 18 رأی مخالف و 16 رأی ممتنع آن را تصويب كرد.

captcha