کد خبر: 1241137
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۰

«دكترين انتظار» در راديو قرآن بازخوانی می‌شود

در برنامه «دكترين انتظار» كه از دوشنبه، 20 خردادماه مصادف با اول ماه شعبان به روی آنتن راديو قرآن رفته، موضوع «دكترين انتظار» بازخوانی و بررسی و تشريح می‌شود تا پايان ماه شعبان ادامه دارد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: در برنامه «دكترين انتظار» كه از دوشنبه، 20 خردادماه مصادف با اول ماه شعبان به روی آنتن راديو قرآن رفته، موضوع «دكترين انتظار» بازخوانی و بررسی و تشريح می‌شود تا پايان ماه شعبان ادامه دارد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، در برنامه «دكترين انتظار» كه ويژه‌برنامه راديو قرآن به مناسبت فرارسيدن ماه شعبان و ميلاد حضرت مهدی(عج) است، موضوع «دكترين انتظار» در قالب 24 برنامه راديويی مورد بحث و بررسی قرار می‌گيرد.


بر اساس اين گزارش، اين برنامه راديويی كه از روز گذشته، 20 خردادماه به روی آنتن شبكه راديويی قرآن رفته تا پايان ماه شعبان در قالب 24 برنامه از ساعت 20:05 پخش می‌شود.


اين برنامه راديويی در 10 عنوان تدوين شده كه در مرحله اول عنوان «دكترين انتظار» و در مراحل بعدی، «دكترين انتظار و اجزاء آن» و اين كه چه هدفی را دارد بررسی می‌شود و پس از بحث درباره كليات انتظار، مفهوم «انتظار و مهدويت» بررسی خواهد شد.


توجه به اهداف انتظار، معرفی منابع دكترين انتظار ، مبانی نظری دكترين انتظار، مبانی عملی انتظار و ... از ديگر موضوعاتی هستند كه در برنامه راديويی «دكترين انتظار» مورد بحث و بررسی قرار می‌گيرند.


يادآور می‌شود، برنامه راديويی «دكترين انتظار» كاری از گروه قرآن و تفسير است كه همزمان با ماه شعبان از شنبه تا چهارشنبه هر هفته به سردبيری و تهيه‌كنندگی فاطمه گنجی به روی آنتن شبكه راديويی قرآن می‌رود.

captcha