گروه سياسی: مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع پيام نور خراسان شمالی گفت: حضور مردم در پای صندوقهای رأی در انتخابات رياستجمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا حماسی بود و ملت با اين حضور دين خود را به شهدا ادا كرد.
حجتالاسلام مرتضی رستگار، مسوول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع پيام نور خراسان شمالی در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان شمالی، بيان كرد: ملت ايران با حضور حماسی و غرور آفرين خود در انتخابات 24 خرداد دين خود را به خون شهدا و مقام معظم رهبری ادا كرد.
وی با بيان پيروز واقعی انتخابات مردم غيور ايران هستند، افزود: اين حضور حماسی و افتخار آفرينی اين مردم غيور، ستودنی است.
وی افزود: كانديداهای رياست جمهوری نيز بر اساس قانون و نظم پيش رفتند و برای خلق حماسه سياسی نظام جمهوری اسلامی ياریرسان بودند.
حجتالاسلام رستگار گفت: انتظار است كه رييس جمهور منتخب بر طبق اهداف و برنامهها و شعارهای مطرح شده خود كه ملت ايران به آن رای دادند عمل كند.
وی پرهيز از حواشی را از ملزومات پيشرفت نظام بيان كرد و افزود: رييسجمهور منتخب بايد اين اصل مهم را مورد توجه قرار دهد.