کد خبر: 1245403
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۱
هادی زينی‌ملك‌آباد

شاخصه اصلی جهاد دانشگاهی‌ توسعه و زيرسازی علم است

سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه شاخصه اصلی جهاد دانشگاهی توسعه و زيرسازی علم است، گفت خراسان جنوبی در توليد علم از جمله پرافتخارترين استان‌های كشور به‌شمار می‌رود.


گروه اجتماعی: سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه شاخصه اصلی جهاد دانشگاهی توسعه و زيرسازی علم است، گفت: خراسان جنوبی در توليد علم از جمله پرافتخارترين استان‌های كشور به‌شمار می‌رود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان جنوبی، هادی زينی ملك‌آباد، سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی امروز، 29 خردادماه در مراسم توديع و معارفه سرپرست جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: جهاد دانشگاهی فعاليت خود را از سال 1363 آغاز كرده و در حال حاضر در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی فعاليت‌های مفيد و ارزشمندی را انجام داده است.


وی افزود: شاخصه اصلی اين نهاد توسعه و زيرسازی علم است و در واقع خراسان جنوبی در توليد علم از جمله پرافتخارترين استان‌های كشور بوده كه پدر جغرافيای ايران از جمله علم‌آوران اين خطه به‌شمار می‌رود.


زينی‌ ملك‌آباد بیان كرد: هدف اصلی اين نهاد جذب نخبگان و به‌دنبال آن برقراری ارتباط و تعامل سازنده‌ای با اعضا‌ هيئت علمی و نخبگان می‌باشد كه در اين زمينه راهكارهايی برای سهولت اين تعامل از سوی اين نهاد پيش‌بينی شده است.


وی خاطرنشان كرد: يكی از مؤلفه‌های اين نهاد حوزه خدمات تخصصی گياهان دارويی است كه مقرر شده در آينده نزديك راه‌اندازی شود و اميدواريم بتوانيم در راستای اشتغال‌زايی جوانان گامی اساسی برداريم.


همچنين سيدحسن هاشمی، رئيس دانشگاه آزاد اسلامی بيرجند، نيز در اين مراسم گفت: تحصيلات تكميلی در خراسان جنوبی رشد چندانی نداشته كه بايد از تمام همت خود در راستای اهداف كمی و كيفی آن استفاده كرده و سند توسعه ملی را در افق توسعه 1404 محقق كنيم.


هاشمی با بيان اينكه مهارت‌های پژوهشی در استان بايد نهادينه شده و بيشتر مورد توجه قرار گيرد، بیان كرد: به مهارت‌های پژوهشی اهميت بيشتری داده شود و ابزار تكنولوژی به‌عنوان مبنا مدنظر قرار گيرد.


وی يادآور شد: در بحث توسعه هيئت علمی، ارتباط نوشتاری جايگاه خاصی دارد كه بايد در بحث شبكه انفورماتيك بيشتر به آن توجه و نياز پژوهش منطقه‌ای و بومی برآورده شود.


هاشمی خاطرنشان كرد: در بعد توسعه سهم علمی استان برای توسعه بخش اعضای هيئت علمی بايد از ظرفيت‌های موجود دانشگاه‌های خراسان جنوبی استفاده شود.

captcha