کد خبر: 1246322
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۵

آموزش سوادآموزی در مساجد يزد

دبير كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد يزد از انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان آموزش و پرورش استان خبر داد كه بر اساس آن كار سوادآموزی در مساجد انجام می‌شود.


گروه اجتماعی: دبير كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد يزد از انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان آموزش و پرورش استان خبر داد كه بر اساس آن كار سوادآموزی در مساجد انجام می‌شود.


محسن رستگاری، دبير كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد يزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه يزد، از انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان آموزش و پرورش استان خبر داد كه بر اساس آن كار سوادآموزی در مساجد انجام می‌شود.


به گفته وی، كانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد يزد دارای ظرفیت‌های زيادی هستند و به‌عنوان پايگاه‌های مردمی می‌توانند فعاليت‌های گسترده‌ای را انجام دهند كه سوادآموزی يكی از آن‌هاست.


رستگاری ادامه داد: 30 تيرماه تفاهم‌نامه همكاری بين اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و سازمان آموزش و پرورش استان يزد منعقد شد و بر اين اساس آموزش سوادآموزی در مساجد يزد انجام می‌شود.


وی با بیان اينكه 460 كانون فرهنگی ـ هنری مساجد در سر اسر استان فعاليت دارند، گفت: می‌توان با برنامه‌ريزی و البته تعامل بين دستگاه‌ها ز مينه آموزش‌های گوناگون را در مساجد فراهم آورد.

captcha