کد خبر: 1248048
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۲
ميرتاج‌الدينی

رابطه حوزه و دولت بايد دوطرفه باشد

مسئول امور روحانيت رياست جمهوری با بیان اینکه هم دولت و هم حوزه و روحانيت بازوی عملی فكری و اجرايی ولايت فقيه هستند، گفت اگر اين دو با هم باشند نتايج مطلوب و اثرات اساسی برجای خواهند گذاشت.


گروه سياسی: مسئول امور روحانيت رياست جمهوری با بیان اینکه هم دولت و هم حوزه و روحانيت بازوی عملی فكری و اجرايی ولايت فقيه هستند، گفت: اگر اين دو با هم باشند نتايج مطلوب و اثرات اساسی برجای خواهند گذاشت.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمدرضا ميرتاج الدينی، مسئول امور روحانيت رياست جمهوری چهارم تيرماه در جلسه معارفه معاون اجرايی مركز امور روحانيت رياست جمهوری، با اشاره به عملكرد مركز امور رياست جمهوری در دولت‌های نهم و دهم، اظهار کرد: در دولت نهم و دهم نگاه ويژه‌ای نسبت به تقويت ارتباط روحانيت و دولت وجود داشته و همواره تغيير و تثبيت ساختارها در اين جهت صورت گرفته است.


وی به قانونی شدن ساختار مركز امور روحانيت رياست جمهوری جهت ارتباط منسجم‌تر با روحانيون تصريح كرد: روحانيت به عنوان يك نهاد مقدس كه در تار و پود نهادهای مختلف نظام اسلامی حضور دارد می‌تواند نقشی اساسی را در رشد و پيشرفت كشور ايفا كنند.


حجت‌الاسلام ميرتاج الدينی به رابطه دولت و روحانيت اشاره كرد و افزود: هر دولتی در نظام اسلامی با هم رويكردی كه روی كار بيايد نيازمند تقويت رابطه خود را روحانيت است.


مسؤل امور روحانيت رياست جمهوری جايگاه مهم و اساسی روحانيت در نظام اسلامی را مورد تاكيد قرار داد و افزود: تاكنون تمامی دولت‌ها درصدد تقويت ارتباط حوزه و دولت بوده‌اند و اين امر در دولت نهم و دهم نيز با برنامه‌ريزی و تقويت ساختارهای مركز ارتباط با روحانيت رياست جمهوری به طور مطلوبی سامان گرفت.


حجت‌الاسلام والمسلمين ميرتاج الدينی با بيان اينكه ارتباط روحانيت و دولت می‌تواند كارگشای بسياری از فعاليت‌ها باشد و بايد در دولت‌های آينده نيز مدنظر قرار گيرد، خاطرنشان كرد: روحانيت يكی از مهم‌ترين اركان نظام اسلامی است.


وی در پايان تصريح كرد: هم دولت هم حوزه و روحانيت بازوی عملی فكری و اجرايی ولايت فقيه هستند و اگر اين دو با هم باشند نتايج مطلوب و اثرات اساسی برجای خواهند گذاشت.


معاون رئيس جمهوری در اجرای قانون اساسی بيان داشت: ارتباط بين دولت و روحانيت همواره بايد دوسويه باشد و هر دو به هم اقبال كنند چراكه ارتباط يك سويه راه به جايی نمی‌برد.

captcha