کد خبر: 1248883
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۸

جوانان آگاه و شايسته، كانون سعادت جامعه هستند

فرماندار ايلام بر الگوگيری جوانان از آموزه‌های دينی و چهره‌های برجسته ملی برای رشد و بالندگی خود و جامعه تأكيد كرد و گفت يكی از مهم‌ترين مراكز سعادت و اعتلای يك ملت، وجود جوانان آگاه، شايسته و توانمند است.


گروه اجتماعی: فرماندار ايلام بر الگوگيری جوانان از آموزه‌های دينی و چهره‌های برجسته ملی برای رشد و بالندگی خود و جامعه تأكيد كرد و گفت: يكی از مهم‌ترين مراكز سعادت و اعتلای يك ملت، وجود جوانان آگاه، شايسته و توانمند است.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، ولی‌الله حياتی، فرماندار ايلام در ديدار با جمعی از ورزشكاران و جوانان اين استان چهارشنبه، 5 تيرماه، اظهار كرد: جوانان ديروز در دوره انقلاب و دفاع مقدس و سازندگی نقش‌آفرينی كردند و جوانان امروز در ميادين علمی، ورزشی و ... پرتلاش و اثرگذار ظاهر شده‌اند.


وی با تأكيد بر اينكه نسل جوان بايد در تمامی زمينه‌ها پيشرو و حماسه آفرين باشد و برای رشد و بالندگی خود و جامعه با الگوگيری از آموزه‌های دينی و چهره‌های برجسته ملی تلاش كند، تصريح كرد: يكی از مهم‌ترين مراكز سعادت و اعتلای يك ملت، وجود جوانان آگاه، شايسته و توانمند است.


حياتی با بيان اينكه جوان امروز بايد هويت و هدف خودش را شناخته و آگاهانه در عرصه‌های مختلف گام بردارد، گفت: دشمن می‌خواهد هويت جوان ايرانی را از او گرفته، اهداف والايش را از بين برده و افق‌های روشن پيش‌رو را برای نااميد كردن اين نسل آينده‌ساز تيره كند.


فرماندار ايلام با بيان اينكه امروز جوان ايرانی، آگاه، با معرفت، بصير، سياسی و اهل تحليل است و از همه بالاتر و با ايمان است، افزود: اميدواری، جويندگی و پژوهندگی از ويژگی‌های يك جوان موفق است، جوانان با خودباوری و روحيه اميد می‌توانند فردای بهتری را برای جامعه اسلامی بسازند.

captcha