کد خبر: 1249489
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۱

برگزاری نمايشگاه «نور در علم و هنر جهان اسلام» در اسپانيا

نمايشگاهی از آثار اسلامی با عنوان «نور در علم و هنر جهان اسلام» آبان ماه سال جاری در اسپانيا برگزار می‌شود.


گروه بين‌الملل: نمايشگاهی از آثار اسلامی با عنوان «نور در علم و هنر جهان اسلام» آبان ماه سال جاری در اسپانيا برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «lemag»، نمايشگاهی از آثار اسلامی با عنوان «نور در علم و هنر جهان اسلام» جمعه، 3 آبان تا يكشنبه، 20 بهمن‌ماه سال جاری در استان «سويل»(Séville) در جنوب اسپانيا برگزار می‌شود.


اين نمايشگاه با هدف بررسی اهميت رابطه‌ ميان نور، علم و هنر در خلق آثار اسلامی، مجموعه‌ای از اشياء، دست‌نوشته‌ها و آثار چاپی بسيار نادر و كمياب را از بيست كشور جهان جمع‌آوری كرده و به نمايش درمی‌آورد.


«نورانيت، نماد جهانی»، «نور به عنوان يك استعاره»،« نور و رنگ»، «نور علم» از بخش‌های مختلف اين نمايشگاه هستند كه 25 موزه از سراسر جهان برای برپايی آن با يكديگر همكاری می‌كنند.


«موريو لئون»، مدير برگزاری اين نمايشگاه اعلام كرد: اين نمايشگاه اولين نمونه در نوع خود به شمار می‌رود كه چهار سال پياپی برای برگزاری و جمع‌آوری آثار آن زحمت كشيده شده است.


«صبيحه الخمير»، از ديگر مقامات مسئول اين نمايشگاه نيز گفت: آثاری از قرن نهم تا بيستم در اين نمايشگاه به نمايش درمی‌آيند كه بعضی از آنان برای اولين بار رونمايی می‌شود.


تقويت روابط فرهنگی بين مسلمانان، احيای سرمايه‌های اسلامی و تحكيم ارزش‌هايی چون صلح و هم‌زيستی مسالمت‌آميز از ديگر اهداف برگزاری اين نمايشگاه به شمار می‌آيد.

captcha