کد خبر: 1260310
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۳

برگزاری نشست تخصصی «ديپلماسی عمومی و بيداری اسلامی» در نمايشگاه قرآن

نشست تخصصی «ديپلماسی عمومی و بيداری اسلامی با تكيه بر ديدگاه‌های مقام معظم رهبری»، امشب، 28 تيرماه، در نمايشگاه بين‌المللی قرآن برگزار می‌شود.


گروه بين‌الملل: نشست تخصصی «ديپلماسی عمومی و بيداری اسلامی با تكيه بر ديدگاه‌های مقام معظم رهبری»، امشب، 28 تيرماه، در نمايشگاه بين‌المللی قرآن برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) از مصلای امام خمينی(ره)، محل برگزاری بيست‌ويكمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم، نشست تخصصی «ديپلماسی عمومی و بيداری اسلامی با تكيه بر ديدگاه‌های مقام معظم رهبری»، ساعت 21:30 تا 23:30 امشب در سالن اجتماعات بخش بيداری اسلامی نمايشگاه قرآن برگزار خواهد شد.


در اين نشست، نكوهی و ميرزايی از صاحب‌نظران و تحليلگران سياسی كشورمان و تعدادی از فعالان سياسی كشور مصر حضور دارند و درباره موضوع ديپلماسی عمومی و بيداری اسلامی با تكيه بر ديدگاه‌های مقام معظم رهبری، حضرت امام خامنه‌ای(مد‌ظله‌العالی) سخنرانی می‌كنند.

captcha