کد خبر: 1263263
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۳

افزايش رو به رشد اسلام‌هراسی در فرانسه

رئيس سازمان نظارت بر اسلام‌هراسی در فرانسه از افزايش 35 درصدی اقدامات اسلام‌ستيزانه طی شش ماهه نخست سال در اين كشور خبر داد.


گروه بين‌الملل: رئيس سازمان نظارت بر اسلام‌هراسی در فرانسه از افزايش 35 درصدی اقدامات اسلام‌ستيزانه طی شش ماهه نخست سال در اين كشور خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «directmatin»، عبدلله ذكری، رئيس سازمان نظارت بر اسلام‌هراسی در فرانسه طی مصاحبه با خبرگزاری رسمی اين كشور گفت: اسلام‌هراسی طی شش ماهه اول سال 2013 در فرانسه، نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 35 درصد افزايش داشته است.


رئيس سازمان نظارت بر اسلام‌هراسی در فرانسه اعلام كرد: ثبت 108 اقدام اسلام‌ستيزانه طی شش ماهه اول امسال در فرانسه در مقايسه با 80 اقدام در مدت مشابه سال گذشته، از رشد 41 درصدی اين اعمال در سال جديد خبر می‌دهد.


وی همچنين خاطرنشان كرد: اقدامات تهديدآميز و خشونت‌های كلامی نيز از 63 مورد در نيمه اول سال 2012 به 84 مورد در سال جديد رسيده و 33 درصد رشد داشته است.


عبدلله ذكری تصريح كرد: توجه به اين آمار و ارقام نشان می‌دهد، اقدامات اسلام‌ستيزانه طی شش ماهه نخست امسال در فرانسه در مجموع 35 درصد نسبت به مدت مشابه افزايش يافته و اين بدون در نظر گرفتن اقدامات ضداسلامی بوده كه شكايتی از آنان به ثبت نرسيده است.


رئيس سازمان نظارت بر اسلام‌هراسی در فرانسه ضمن ابراز نگرانی از رشد اسلام‌هراسی در فرانسه اظهار كرد: علاوه بر اين در سال جديد شاهد اقدامات اسلام‌ستيزانه عليه زنان محجبه در فرانسه هستيم كه به اين شكل در سال گذشته سابقه نداشته و خود اين امر موجب افزايش نگرانی‌ها شده است.

captcha