گروه اجتماعی: مديركل اوقاف و امور خيريه استان قزوين با بيان اينكه روز قدس نماد آزادیخواهی، ظلمستيزی، وحدت و همدلی امت اسلامی است، گفت: روز قدس فرصتی است تا ملتهای مسلمان با خروش يكپارچه عليه ظلم و بيداد، پرچم عدالت طلبی را در جهان برافراشته كنند.
حجتالاسلام و المسلمين مصطفی نوروزی، مديركل اوقاف و امور خيريه استان قزوين در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، عنوان كرد: نامگذاری آخرين جمعه ماه مبارك رمضان به نام روز قدس نشانه تدبير و دورانديشی حكيمانه امام راحل(ره) برای حمايت از ملت مظلوم فلسطين بوده است تا برای هميشه مسئله فلسطين در ياد و خاطره مسلمانان عالم زنده بماند.
وی با بيان اينكه اين روز فرصتی است تا مسلمانان دنيا هرگز فراموش نكنند كه بيتالمقدس پاره تن اسلام است اظهار كرد: ملتهای مسلمان با حضور قدرتمند خود در اين روز جهانی، ظرفيت و توان خود در ايستادگی برابر ظلم را به رخ زيادهخواهان عالم خواهند كشيد.
حجتالاسلام نوروزی با تأكيد بر حوادث اين روزهای جهان اسلام در سوريه، مصر و بحرين، خاطر نشان كرد: تحولات خاص منطقهای، دليل ضرورت شركت در راهپيمايی امسال را نه تنها برای مسلمانان بلكه برای تمام مردم آزادی خواه دنيا مضاعف كرده است.
وی در پايان ضمن دعوت از تمام ملت آزادی خواه و مسلمان ايران برای شركت در راهپيمايی روز جهانی قدس، يادآور شد: ملت ايران همواره پشتيبان تمام ملتهای مستضعف دنيا بوده و اين بار نيز با حضور قدرتمند خود حمايت خود را از خط مقاومت در فلسطين، لبنان و سوريه، به رخ دنيا خواهد كشيد.