کد خبر: 1270840
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۶

اجرای طرح‌های قرآنی در دارالقرآن سيدجمال‌الدين اسدآبادی همدان

طرح‌های تابستانی آموزش قرآن ويژه بانوان و آقايان در همه روزهای هفته در دارالقرآن سيدجمال‌الدين اسدآبادی همدان اجرا می‌شود.


گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح‌های تابستانی آموزش قرآن ويژه بانوان و آقايان در همه روزهای هفته در دارالقرآن سيدجمال‌الدين اسدآبادی همدان اجرا می‌شود.


جلال خان‌محمدی، مديرمسئول دارالقرآن سيدجمال‌الدين اسدآبادی همدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با اجرای اين طرح‌های آموزشی گفت: به منظور پر كردن اوقات فراغت قرآن‌آموزان، طرح‌های تابستانی آموزش قرآن ويژه بانوان و آقايان در همه روزهای هفته در دارالقرآن سيدجمال‌الدين اسدآبادی همدان اجرا می‌شود و بيش از 1000 قرآن‌آموز در كلاس‌های آموزشی اين مؤسسه حضور دارند.


وی اظهار كرد: از جمله دوره‌های آموزش قران در اين مركز قرآنی می‌توان به برگزاری كلاس‌های آموزش روخوانی و روانخوانی، تجويد قرآن در سطوح 1 و 2، صوت و لحن و حفظ قرآن در سطوح مختلف اشاره كرد.


خان‌محمدی عنوان كرد: كلاس‌های آموزشی در دارالقرآن سيدجمال‌الدين اسدآبادی همدان در همه روزهای هفته ويژه بانوان و آقايان در دو نوبت صبح و بعدازظهر از ساعت 8 تا 11 و 14 تا 18 با حضور گسترده قرآن‌آموزان داير است.


مديرمسئول دارالقرآن سيدجمال‌الدين اسدآبادی همدان خاطرنشان كرد: هريك از اين دوره‌های آموزشی به مدت سه ماه و طی 36 تا 40 ساعت برگزار می‌شود.

captcha