کد خبر: 1271101
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۱

اجرای طرح هجرت 3 با حضور 300 دانش‌آموز منطقه سجاسرود

رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه سجاسرود از اجرای طرح هجرت 3 با حضور 300 دانش‌آموز در اين منطقه خبر داد.


گروه اجتماعی: رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه سجاسرود از اجرای طرح هجرت 3 با حضور 300 دانش‌آموز در اين منطقه خبر داد.


نجم‌الدين رفيعی، رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه سجاسرود در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه زنجان، با اشاره به اجرای طرح هجرت 3 در این منطقه، اظهار كرد: در اين طرح 300 دانش‌آموز اين منطقه حضور داشته و از برنامه‌های متنوع آن بهره‌مند می‌شوند.


وی ادامه داد: دانش‌آموزان حاضر در اين طرح علاوه بر همكاری در به‌سازی و نو سازی مدارس، از آموزش‌های بصيرتی ـ معرفتی كه توسط مبلغان حاضر در طرح اجرا می‌شود، بهره‌مند می‌شوند.


رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه سجاسرود تصريح كرد: در نگاهی عميق‌تر، اين حركت‌های جهادی از بطن اسلام ناب برخاسته و به بیش از هزار سال پيش بر‌می‌گردد و مبین پيامبر رحمت و اهل بيت ايشان است‌ لذا نام حركت جهادی را به اين طرح اطلاق می‌كنيم تا نشان‌دهنده معرفت و شناخت نسبت به اين حركت و گويای قدمت اين جريان است.


رفيعی خاطر‌نشان كرد: طرح هجرت 3 كه چند سالی بيشتر از عمر آن نمی‌گذرد كارگاه كوچكی است كه در مجموعه آن انسان‌ها در حال تمرين و تعالی بوده و پس از گذشت دوره كوتاه بركات بی‌نظير خود را نشان می‌دهد بركتی كه تنها گام نخستش انتقال پيام هدايت‌گر انبيا به جامعه‌ای كوچک است.


وی متذكر شد: طرح هجرت 3 در 43 عرصه در حال اجراست كه با استقبال بی‌نظير دانش‌آموزان در اين منطقه روبرو شده است.


اين مقام مسئول در بخشی ديگر از صحبت‌های خويش با بيان اين‌كه 11 پايگاه تابستانی در اين منطقه فعال است، عنوان كرد: 7 پايگاه در داخل شهر و 4 پايگاه در مناطق روستايی فعاليت دارند.


رفیعی در پايان، گفت: كلاس‌های روخوانی و روان‌خوانی قرآن كريم و تفسير بين دانش‌آموزان و فرهنگيان در حال برگزاری بوده و بدون ترديد اهميت بسزايی در ترويج فرهنگ قرآنی در سطح جامعه دارد.

captcha