کد خبر: 1271121
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۲
از 25 مردادماه؛

800 مداح و ذاكر اهل البيت(ع) در دوره متوسطه مداحی شركت می‌كنند

مسئول برگزاری دوره ارتقای مداحان، از آغاز دوره آموزشی متوسطه مداحان با شركت 800 نفر از مداحان و ذاكرين اهل البيت(ع) خبر داد.


گروه اجتماعی: مسئول برگزاری دوره ارتقای مداحان، از آغاز دوره آموزشی متوسطه مداحان با شركت 800 نفر از مداحان و ذاكرين اهل البيت(ع) خبر داد.








شوذب محمدی، مسئول برگزاری دوره ارتقای مداحان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با بيان اين مطلب اظهار كرد: پيش از آغاز اين دوره، تمامی مداحان استان تهران و البرز در سطح مقدماتی دوره‌های مداحی شركت كرده كه پس از گذراندن اين دوره وارد دوره متوسطه خواهند شد.


وی در ادامه افزود: هدف از برگزاری اين دوره‌ها بالا بردن سطح كيفيتی حوزه ذاكری و مداحی در راستای احيای سيره ائمه معصومين(ع) است كه نتيجه مطلوبی در بالابردن اطلاعات كمی و كيفی ذاكرين دارد.


محمدی تصريح كرد: با آغاز دوره جديد دوره قبلی به اتمام نمی‌رسد و علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام در دوره مقدماتی ثبت‌نام كنند؛ در اين دوره‌ها مداحان با چگونگی بيان وقايع، لحن تاثيرگذار و فنون نواها و سبك‌های آوازی آشنا می‌شوند‌.


مسئول برگزاری دوره ارتقای مداحان اظهار كرد: در اين دوره‌ها به مداحان توصيه اكيد می‌شود از بيان وقايع غير واقعی و غيرقابل باور به مردم خودداری كنند.


وی گفت: اگر مداحان در بيان وقايع اغماض كنند و دست به تحريف و يا بيان كذب بزنند نه تنها مردم جذب نخواهند شد بلكه نسبت به ريشه آن وقايع نيز بی‌اعتماد می‌شوند.


محمدی در پايان گفت: اين دوره از 25 مردادماه آغاز و سه ماه به‌طول می‌انجامد و بيس از 800 نفر از مداحان و ذاكرين اهل البيت(ع) كه دوره مقدماتی را پشت سر گذاشته‌اند در اين دوره شركت كرده و پس از گذر از اين دوره وارد دوره پيشرفته خواهند شد.

captcha