کد خبر: 1271962
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۱
حجت‌الاسلام خليل‌ارجمندی بيان كرد

برگزاری مرحله كشوری مسابقات قرآن بنياد شهيد در مشهد مقدس

حجت‌الاسلام خليل‌ارجمندی از برگزاری مرحله كشوری بيست و پنجمين دوره مسابقات قرآن بنياد شهيد و امور ايثارگران در مشهد مقدس خبر داد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: حجت‌الاسلام خليل‌ارجمندی از برگزاری مرحله كشوری بيست و پنجمين دوره مسابقات قرآن بنياد شهيد و امور ايثارگران در مشهد مقدس خبر داد.


حجت‌الاسلام والمسلمين علی خليل‌ارجمندی، رئيس اداره قرآن و معارف بنياد شهيد و امور ايثارگران، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، اظهار كرد: مرحله كشوری بيست و پنجمين دوره مسابقات قرآن بنياد شهيد و امور ايثارگران از 26 مرداد تا هشتم شهريورماه در دو مرحله آقايان و بانوان در هتل ترقبه مشهد مقدس برگزار می‌شود.


برگزاری مرحله کشوری مسابقات قرآن بنیاد شهید با حضور 850 متسابق


رئيس اداره قرآن و معارف بنياد شهيد و امور ايثارگران با يادآوری اينكه اين مسابقات با حضور 850 نفر از شركت‌كنندگان برگزار خواهد شد، عنوان كرد: اين مسابقات ويژه خانواده‌های شهدا و ايثارگران شامل ايثارگران، همسران و فرزندان دختر و پسر دانش‌آموز و دانشجو ايثارگران هستند.


آغاز مسابقات قرآن بنیاد شهید در بخش آقایان از 26 مرداد


وی با بيان اينكه اين مسابقات در دو مرحله برگزار خواهد شد، گفت: مرحله اول مسابقات كشوری بنياد شهيد و امور ايثارگران با حضور ايثارگران و فرزندان پسر كه در مجموع 300 نفر هستند از 26 تا 28 مردادماه برگزار می‌شود و مرحله دوم اين مسابقات نيز با حضور 550 نفر از همسران و فرزندان دختر دانش‌آموز و دانشجو از30 مرداد تا يكم شهريورماه برگزار خواهد شد.







 خليل‌ارجمندی:
مرحله اول مسابقات كشوری بنياد شهيد و امور ايثارگران با حضور ايثارگران و فرزندان پسر كه در مجموع 300 نفر هستند از 26 تا 28 مردادماه برگزار می‌شود و مرحله دوم اين مسابقات نيز با حضور 550 نفر از همسران و فرزندان دختر دانش‌آموز و دانشجو از30 مرداد تا يكم شهريورماه برگزار خواهد شد

خليل‌ارجمندی درباره رشته‌هايی كه متسابقان در مسابقات كشوری بنياد شهيد و امور ايثارگران در آنها به رقابت می‌پردازند، افزود: اين مسابقات در رشته‌های حفظ، قرائت، مفاهيم و تفسير برگزار می‌شود كه در رشته حفظ اين دوره از مسابقات، حفظ سوره مباركه «بقره»، حفظ پنج جزء، 10 جزء، 15 جزء، 20 جزء و كل قرآن كريم مورد توجه قرار می‌گيرد.


وی در اين بخش از سخنان خود با اشاره به آغاز مسابقات قرآن آقايان از شنبه، 26 مردادماه، گفت: افتتاحيه اين مسابقات صبح روز شنبه، 26 مردادماه از ساعت هشت تا 10:30 با حضور حجت‌الاسلام والمسلمين رحيميان، نماينده ولی فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران برگزار خواهد شد و مسئولان حاضر در افتتاحيه مسابقات قرآن بانوان هنوز مشخص نيستند.


28 مرداد؛ اختتامیه مسابقات قرآن بنیاد شهید در بخش آقایان


رئيس اداره قرآن و معارف بنياد شهيد و امور ايثارگران در ادامه عنوان كرد: اختتاميه مسابقات قرآن آقايان 28 مردادماه از ساعت هشت تا 10 صبح، افتتاحيه مسابقات قرآن بانوان 30 مردادماه از ساعت هشت تا 10 صبح و اختتاميه مسابقات قرآن بانوان نيز اول شهريورماه از ساعت هشت تا 10 صبح برگزار می‌شود.


وی درباره داوری مرحله كشوری بيست و پنجمين دوره مسابقات قرآن بنياد شهيد و امور ايثارگران، افزود: داورانی كه در اين دوره از مسابقات به كار گرفته می‌شوند از داوران سازمان دارالقرآن‌الكريم هستند كه زير نظر مهدی قره‌شيخ‌لو، رئيس سازمان دارالقرآن‌الكريم به داوری می‌پردازند.

captcha