کد خبر: 1284839
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۳

ثبت 12 موقوفه جديد از ابتدای سال جاری تاكنون در خوی

رئيس اوقاف و امور خيريه خوی گفت از ابتدای سال جاری تاكنون 12 وقف جديد در اين شهرستان انجام شده كه مراحل ثبت 5 مورد از اين تعداد به پايان رسيده است.









حجت‌الاسلام مقصود محمودی، رئيس اوقاف و امور خيريه خوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، اظهار كرد: در شش ماه ابتدايی سال جاری 12 مورد وقف جديد در اين شهرستان انجام شده كه مراحل ثبت 5 مورد از اين تعداد به پايان رسيده و مابقی در مرحله ثبت سند وقفی هستند.


وی ارزش ريالی اين موقوفات را 10 ميليارد ريال عنوان كرد و افزود: وقف‌های جديد بيشتر در زمينه‌های توسعه و بازسازی مساجد، تبليغ و ترويج قرآن و معارف اسلامی و معارف اهل بيت(ع) وقف شده است.


اين مسئول كاربری موقوفات جديد ثبت شده در شهرستان خوی را تجاری، مسكونی و زراعی ذكر كرد و يادآور شد: اولويت اصلی سازمان، ترويج فرهنگ وقف در جامعه است كه سعی می‌شود برنامه‌های تبليغی و تشويقی در راستای جهت‌دهی به نيات واقفان به سمت نيازهای روز جامعه اجرا شود.


حجت‌الاسلام محمودی در ادامه با تشريح برنامه‌های دهه كرامت گفت: برنامه‌‌های دهه مبارك با محوريت بقاع متبركه و با هدف تبديل اين اماكن معنوی به قطب‌های فرهنگی كشور در راستای تحقق منويات رهبری اجرا می‌شود.


رئيس اوقاف و امور خيريه خوی برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی با محوريت فرهنگ و معارف اسلامی را از جمله برنامه‌های جشن‌های دهه كرامت عنوان كرد.


وی خاطرنشان كرد: در همين راستا همايش بزرگداشت و تكريم امامزادگان اين شهرستان همزمان با سراسر كشور 20 شهريورماه در آستانه مقدس امامزاده سيدبهلول با حضور اقشار مختلف مردم برگزار می‌‌شود.

captcha