کد خبر: 1285504
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۰

برگزاری دوره‌های آموزشی ويژه همسران طلاب در قم

مدير مجتمع فرهنگی تبليغی نور از آغاز دور جديد كلاس‌های آموزشی ويژه همسران طلاب از مهرماه سال جاری در اين مجتمع خبر داد.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی استان قم، حجت‌الاسلام والمسلمين عبدالعلی غلامی، مدير مجتمع فرهنگی تبليغی نور با تشريح فعاليت‌های مجتمع فرهنگی تبليغی نور اظهار كرد: اين مجتمع در سال 1376 تأسيس شد و با وجود فعاليت‌‌های سازمانی خود، امكانات رفاهی و ورزشی مناسبی را در اختيار جوانان قرار داده است.


وی با اشاره به برگزاری‌ دوره‌های مختلف فرهنگی و تبليغی در اين منطقه، افزود: بيش از 103مسجد هم‌اكنون به شكل گسترده در اين منطقه فعال هستند كه اين مجتمع از لحاظ تأمين ائمه جماعات با مساجد همكاری داشته و تاكنون توانسته با ارتباط مناسب خود جوانان زيادی را در قالب برنامه‌های فرهنگی به مساجد و به اين مجتمع جذب كند.


مدير مجتمع فرهنگی ــ تبليغی نور، با بيان اينكه اين مجتمع وابسته به اداره‌كل تبليغات اسلامی استان قم است، اظهار كرد: پرداختن به بحث گفتمان‌های دينی و پاسخ به شبهات و پرسش‌هايی كه در حوزه مسايل اعتقادی به ويژه در بين نسل جوان مطرح است، ‏يكی از اين وظايف اين مجتمع است.


وی افزود: در همين راستا‏ با توجه به برنامه‌ريزی‌ها و رويكردهای جديد مجتمع در شروع سال تحصيلی جديد برنامه‌های گسترده و ويژه‌ای را به صورت منظم در دبيرستان‌های منطقه نيروگاه و امامزاده ابراهيم(ع) خواهد داشت.


حجت‌الاسلام غلامی بيان كرد: برگزاری دوره‌های آموزشی برای ائمه مساجد اين منطقه، اجرای برنامه‌های اوقات فراغت به ويژه در ايام تابستان، برگزاری اردوهای تفريحی فرهنگی برای نوجوانان اين منطقه، برگزاری دوره‌های سبك زندگی اسلامی برای خانواده‌ها و ... از ديگر برنامه‌های اجرا شده در اين مجتمع فرهنگی تبليغی به شمار می‌رود.


وی با اشاره به حضور فعال اساتيد حوزوی در اين برنامه‌ها گفت: علاوه‌بر اين برنامه‌ها در طول سال برنامه‌های آموزشی برای همسران طلاب نيز به طور مرتب در اين مجتمع برگزار می‌شود كه دور جديد اين كلاس‌ها از مهرماه آغاز خواهد شد.

captcha