کد خبر: 1285594
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۵

همايش «بانوی كرامت» در گرگان برگزار شد

همايش بانوی كرامت همزمان با برپايی جشنواره پويانمايی رضوی روز گذشته، 18 شهریور در گرگان برگزار شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گلستان، همايش بانوی كرامت با موضوع ترويج سبك زندگی رضوی روز گذشته، 18 شهريور همزمان با برپایی جشنواره پویانمایی رضوی در گرگان برگزار شد.


محمد حکیمی، مدرس دانشگاه در این همایش با بيان اينكه يكی از دارايی‌ها و سرمايه‌های فرهنگی ما اهل‌بيت(ع) هستند، گفت: اهل بيت(ع) حافظ قرآن كريم و عامل تجسم عينی قرآن هستند.


حكيمی تصريح كرد: طبق آيات قرآن كريم خداوند به انسان‌ها كرامت داده و نسبت به ساير موجودات برتری بخشيده است.


وی با اشاره به اينكه كرامت از دو نوع طبيعی و اكتسابی برخوردار است، اظهار کرد: حضور امام حسين (ع) در عاشورا به منزله كسب كرامت است. انسان بايد سعی كند تا كرامت را بدست آورد چرا كه كرامت اكتسابی است و داشتن كرامت به معنای حرمت خود را حفظ كردن است و در این راه يكی از مهمترين كارهايی كه بايد ما انسان‌ها انجام دهيم خودسازی است.


حكيمی گفت: تقوا اساس اخلاق است و داشتن آن باعث می‌شود انسان‌ها مقابله به مثل نكنند و خويشتن دار باشد؛ تقوا مانند سپر از انسان محافظت می‌كند. زن و مرد يك نوع هستند و هر دو از نظر تكامل يكسان هستند اما تفاوتی به لحاظ روحی در زن وجود دارد. زن مظهر جمال خدا و مرد مظهر جلال خدا است. زن و مرد مكمل هم هستند و زن برخوردار از احساسات عالی انسانی و الهی است و اسلام به شخصيت زن بها داده است.


وی تصريح كرد: حفظ حجاب يكی از ارزش‌های زن است چرا كه حفظ حجاب باعث شناخته شدن پاكدامنی زنان می‌شود و از دید و نظر افراد آلوده در امان هستند.

captcha