کد خبر: 1287725
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۷

مسابقات قرآن تلاوت در قم برگزار می‌شود

مسابقات قرآن تلاوت به همت سازمان دارالقرآن الکریم در شهر قم از اواخر مهرماه تا اوايل آبان‌ماه در محل دارالقرآن استان برگزار می‌شود.



حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد عظیمی، رئیس دارالقرآن الکریم قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه قم، با اشاره به برگزاری مسابقه تلاوت در قم گفت: این مسابقات در رشته حفظ كل و قرائت از اواخر مهرماه تا اوايل آبان‌ماه در محل دارالقرآن الكريم برگزار خواهد شد.


وی ابراز کرد: شیوه برگزاری مسابقات ما با مسابقاتی که توسط اوقاف و امور خیریه برگزاری می‌شود متفاوت است، قراء در مسابقه قرائت هشت قطعه از قرآن را با مفاهيم حفظ كرده و به قيد قرعه يكی از قطعات را كه تقريبا حدود 10 خط است می‌خوانند.


مسئول افزود: افرادی که متمايل بودند در مسابقه تلاوت ثبت‌ نام کنند تا 15 شهريورماه فرصت داشتند که شاهد استقبال بسیار خوبی در استان بودیم.


عظیمی ادامه داد: در شته قرائت 67 نفر از برادران و 43 نفر از خواهران ثبت ‌نام کرده‌اند و در رشته حفظ نيز 57 نفر از حفاظ برادر و 104 نفر از حفاظ خواهر شرکت خواهند کرد.


وی با بیان اینکه حفاظ بايد به پنج سوال مفاهيم نيز پاسخگو باشند، گفت: هنوز داوران مسابقه مشخص نشده‌اند و نفرات برتر استان به مرحله كشوری که بهمن‌ماه برگزار خواهد شد، معرفی می‌شوند.

captcha