کد خبر: 1289702
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۷
محمد رضایی

رژه نیروهای مسلح نمایش قدرت بازدارندگی ملت ایران است

جانشين لشگر 16 زرهی با بیان اینکه اقتدار امروز ایران را مدیون خون شهدا هستیم٬ گفت رژه نیروهای مسلح تجدید بیعت با فرماندهی معظم کل قوا و نمایش قدرت بازدارندگی ملت ایران است.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه قزوین٬ محمد رضایی٬ جانشین فرمانده لشگر 16 زرهی قزوین ظهر امروز، 26 شهریورماه در نشست مطبوعاتی هماهنگی برنامه‌های هفته دفاع مقدس که در سالن شهید حسن پور سپاه صاحب‌الأمر(عج) برگزار شد٬ با بیان اینکه رژه نیروهای مسلح نمایش قدرت از توان رزمی٬ آمادگی و نظم آن‌ها٬ تجدید بیعت با فرماندهی معظم کل قوا و تقویت انسجام نیروهای مسلح را نشان می‌دهد.


وی با اشاره به اینکه عملیات‌های متعددی در شهریورماه در طول جنگ تحمیلی برگزار شده٬ عنوان کرد: از این عملیات‌ها می‌توان به کربلای 2 در سال 1365 ٬ عملیات قادر در سال 1362 ٬ عملیات کربلای 3 در سال 1365 و عملیات حسن بن علی در سال 1361 اشاره کرد که هرکدام از آن‌ها امروز نشانگر کارنامه درخشان رزمندگان ایران اسلامی است.


جانشین فرمانده لشگر 16 زرهی در خصوص برنامه‌های هفته دفاع مقدس اعلام کرد: فرماندهان لشکر 16 زرهی به مناسبت هفته دفاع مقدس 31 شهریور ماه در اولین روز این هفته با امام جمعه و نماینده ولی فقیه استان دیدار خواهند داشت.


رضایی با اعلام اینکه مراسم رژه نیروهای مسلح استان این بار برای اولین بار در بلوار شهید لشگری قزوین برگزار می‌شود٬ توضیح داد: در این مراسم 12 یگان از لشکر 16 زرهی در قالب یگان‌های پیاده٬ زرهی٬ پیاده مکانیزه٬ پشتیبانی٬ آموزشی و حافظ صلح پیاده رونده حضور دارند و یگان پیاده حافظ صلح پیاده رونده برای نخستین بار در استان رژه خود را به نمایش خواهد گذاشت و بیش از 100 دستگاه از ادوات و تجهیزات به نمایش گذاشته خواهد شد.


وی اضافه کرد: از برنامه‌های دیگر این هفته می‌توان به برگزاری مسابقات ورزشی از قبیل تیراندازی با سلاح‌های کمری و انفرادی در بین در سطح استان و پادگان‌ها اشاره کرد.


جانشین فرمانده لشگر 16 زرهی اظهار کرد: تجدید میثاق و تجلیل از خانواده شهدا٬ جانبازان و آزادگان، دیدار و تکریم بازنشستگان ارتش، غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای استان با اجرای گروه رزم نوازان، برپایی نمایشگاه فرهنگی در امامزاده حسین(ع)، همایش پیاده‌روی مجموعه تأمین اجتماعی نیروهای مسلح در روز جمعه، 5 مهرماه و حضور فرماندهان و رزمندگان 8 سال دفاع مقدس در مراکز آموزشی از بین دانشگاه‌ها و مدارس بخشی از برنامه لشکر 16 زرهی استان در هفته دفاع مقدس خواهد بود.


وی همچنین از برگزاری مراسم شب خاطره٬ برگزاری مراسم یاد یاران با هدف تشریح ابعاد عملیات ثامن‌الائمه(ع) و شکست حصر آبادان٬ برگزاری محفل انس با قرآن کریم و سخنرانی با موضوع عبرت‌ها در دوران دفاع مقدس٬ دریافت دلنوشته و نقاشی‌های کودکان در خصوص برداشت خود از شنیده‌ها و فیلم‌های دوران دفاع مقدس به همراه اهدای جوایز بخشی از برنامه‌های فرهنگی هفته دفاع مقدس به شمار می‌رود.

captcha