کد خبر: 1290016
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۲

برگزاری همايش سبك زندگی و تمدن نوين اسلامی در ياسوج

رئيس دانشگاه پيام ‌نور كهگيلويه و بويراحمد از برگزاری همايش سبك زندگی و تمدن نوين اسلامی در سال تحصيلی جديد در ياسوج به همت اين دانشگاه خبر داد.



رضا يوسفوند، رئيس دانشگاه پيام‌ نور كهگيلويه و بويراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، گفت: يكی از اهداف انقلاب اسلامی تشكيل تمدن اسلامی است اما دشمنان با ابزارهای مختلف و از طريق جنگ نرم تلاش می‎كنند تا جامعه اسلامی به هدف خود نرسد.


وی اظهار كرد: گسترش اسلام در دنيا منافع استعمارگران را به خطر انداخته است، اين فرهنگ الهی با رويه اعتدالی كه دارد بسياری از دل‌ها را در آن سوی مرزها مجذوب خود كرده است و شاهد صدور فرهنگ اسلامی به اقصی نقاط جهان هستيم.


رئيس دانشگاه پيام‌ نور كهگيلويه و بويراحمد بيان كرد: خانواده مهم‌ترين خشت بنای اجتماع است و اگر خانواده سالم، متعالی و استوار باشد می‌توان به داشتن جامعه‌ای سالم، متعالی و استوار اميدوار بود، خانواده ركن طبيعی و اساس اجتماع و واحد بنيادی جامعه اسلامی است و در حفظ و گسترش قدرت ملی نقش مؤثری ايفا می‌كند.


يوسفوند ابراز كرد: برای جلوگيری از رشد روز افزون آمار طلاق، اعتياد، جرم و جنايت و نبود بهداشت روانی و جسمانی در جامعه امروز تنها يك راه وجود دارد و آن اين است كه سبك زندگی اسلامی كه در آموزه‌های قرآن و سيره اهل بيت(ع) تبيين شده، بايد در حرف و عمل پياده شود.


وی عنوان كرد: در سال تحصيلی جديد به مانند همايش‌های متعدد سال‌های گذشته همايش سبك زندگی و تمدن نوين اسلامی در ياسوج به همت پيام ‌نور برگزار می‌شود.


رئيس دانشگاه پيام‌ نور كهگيلويه و بويراحمد خاطرنشان كرد: در سبك زندگی اسلامی، قلب انسان مملو از توكل به خدا و اميدواری به آينده است و با هر مشكلی در زندگی به‌خوبی كنار می‌آيد و هيچ گاه هم مأيوس نمی‌شود.

captcha