به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه البرز، آيتالله رسولی محلاتی، نماينده ولی فقيه در بنياد مسكن انقلاب اسلامی شامگاه پنجشنبه، 28 شهریورماه در مراسم آغاز بهكار حوزه عليمه طالقان گفت: خلأ حوزه علميه در این شهرستان با سابقه دينی ـ فرهنگی غنی كاملاً احساس میشد كه خوشبختانه با آغاز بهكار اين حوزه شاهد شكوفايی فرهنگ در اين خطه مقدس هستیم.
وی افزود: اهميت وجود حوزه علميه در شهرستانها قابل بحث نيست و بايد بهجايی رسيد كه در هر منطقه و بخش حوزه علميه وجود داشته باشد.
در ادامه اين مراسم حجتالاسلام حسينی، امام جمعه طالقان نيز با قدردانی از فرماندار طالقان، رئيس اداره آموزش و پرورش این شهرستان و ديگر افرادی كه در راهاندازی اين حوزه تلاش کردند، گفت: همه اين افراد باقيات و صالحاتی را برای خود رقم زدهاند.
وی افزود: طالقان مفتخر است كه 24 تن از ياران امام عصر(عج) را در خود پرورش دهد و از اينرو حوزه علميه ایسن شهرستان به نام مهدی موعود(عج) نامگذاری شد.
امام جمعه طالقان خاطرنشان كرد: در سال اول آغاز بهكار حوزه علميه طالقان 13 طلبه علوم اسلامی را فرامیگیرند.
وی در پايان از همه حقيقتجويان و كسانیكه بهدنبال كسب علم درست زيستن هستند خواست تا با حضور در حوزه علميه و كسب فيض از محضر استادان اين حوزه راه سعادت و كمال خويش را بهدست آورند.
گفتنی است؛ حوزه علميه مهدی موعود(عج) در بخش بالا طالقان و محل منگلان واقع شده است و حجتالاسلام صفا بهعنوان اولين مدير اين حوزه معرفی شد.