به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، گردهمايی گردانهای بسيجی عاشورا و الزهرا(س) نيروهای بسيج شهرداری تهران صبح امروز، سی و يكم شهريورماه در حياط ساختمان شهرداری تهران با حضور محمدباقر قاليباف، شهردار تهران، رئيس و اعضاء شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد.
اين مراسم با قرائت قرآن و مراسم اهتزاز پرچم آغاز شد و در ادامه مجيد خدايار، مسئول عمليات بسيج شهرداری به ارائه گزارشی از تعداد و آموزشهای اين نيرو پرداخت.
در ادامه اين مراسم، محمدباقر قاليباف، فرمانده سابق لشكر 5 نصر ضمن عرض سلام و تبريك به دليل فرارسيدن هفته دفاع مقدس به گراميداشت ياد شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پرداخت و ادامه داد: همه ما مديون رشادتها و شجاعتهای آن عزيزان هستيم.
وی ادامه داد: اگر امروز نظام ما و ملت ما حركتی رو به پيشرفت دارد و كشور ما با ثبات و امنيت در شرايطی كه منطقه دوران سختی را پشت سر میگذارد، در حركت است؛ همه و همه به بركت شجاعت و مجاهدتهای دفاع مقدس است.
قاليباف به برگزاری اين مراسم و مراسمی از اين دست كه در اين هفته برگزار میشود اشاره كرد و گفت: بايد توجه كنيم كه ما به خاطر ياد دفاع مقدس در اين مكان جمع نشدهايم، بلكه به دليل نيازی كه به فرهنگ، اسلام، عبادت و شور عاشورايی دفاع مقدس داريم با حضور در اين مراسمها، اين نياز خود را به خودمان يادآوری میكنيم.
ثبات امروز کشور در شرایط خاص منطقه مدیون دفاع مقدس است
شهردار تهران با بيان اينكه ما برای رفع مشكلات و كمبودهای جامعه به فرهنگ دفاع مقدس نياز داريم، ادامه داد: نياز ما نه تنها به شور عاشورايی دوران دفاع مقدس است، بلكه توجه اصلی ما بايد به سوی جوهر و فرهنگ عاشورايی باشد كه فرهنگ دفاع مقدس از آن نشئت گرفته است.
فرمانده سابق لشكر 5 نصر بر نياز جامعه به فرهنگ اصيل مقاومت تأكيد كرد و ادامه داد: فرهنگ دفاع مقدس همان هويت اصلی اسلامی ما است و به ما میآموزد كه چگونه نقش و وظيفه خود را در جهان امروز بشناسيم و به آن عمل كنيم.
ما نیازمند فرهنگ دفاع مقدس هستیم
وی همچنين تأكيد كرد: بايد بدانيم كه فرهنگ دفاع مقدس، فرهنگ جنگ نيست، بلكه فرهنگ زندگی است و در همه ابعاد مادی و معنوی زندگی جاری است و قطعاً تنها راهی كه آينده نظام و سعادت مردم ما را تضمين میكند، تأسی به فرهنگ غنی و اصيل دفاع مقدس است.
قاليباف ادامه داد: فرهنگ دفاع مقدس همان فرهنگی است كه با تأكيد بر آرمانگرايی و عدم كرنش مقابل گردنكشان و البته با توجه به شرايط و اقتضائات زمانه حركت میكند و اين بزرگترين درس دفاع مقدس برای ما است و البته هيچگاه نبايد نيازهای خود و جامعه به فرهنگ غنی دفاع مقدس را فراموش كنيم.