کد خبر: 1292964
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹

كلاس‌های تربيت معلم قرآن در قشم برگزار می‌شود

مديرعامل مؤسسه فرهنگی قرآنی پيامبر اعظم(ص) قشم گفت به درخواست قرآن‌دوستان، دوره‌های تربيت معلم قرآنی و حفظ و مفاهيم قرآن در شهرستان قشم برگزار می‌شود.



عباس بازماندگان، مديرعامل مؤسسه فرهنگی ـ قرآنی پيامبراعظم(ص) قشم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه هرمزگان، نمایندگی قشم، گفت: با توجه به درخواست‌های قرآن‌دوستان شهرستان در خصوص برگزاری كلاس‌های تربيت معلم، اين دوره‌ها با حضور اساتيد مجرب استانی و با اعطای مدرك مربيگری روخوانی و روان‌خوانی از سوی دارالقرآن كشور برگزار می‌شود.


وی بيان کرد: با وجود اينكه اساتيد خوب قرآنی كه در شهرستان حضور دارند دوره‌های مربيگری در اين شهرستان كمتر برگزار شده كه اين مؤسسه اقدام به برگزاری اين دوره‌ها کرده است.


بازماندگان اظهار کرد: اين دوره به مدت دو ماه از سوی مؤسسه و با مشاركت دارالقرآن استان هرمزگان برگزار می‌شود و برای شركت در دوره‌ها، آزمون ورودی برگزار می‌شود.


مديرعامل مؤسسه پيامبر اعظم(ص) با اشاره به كلاس‌های حفظ قرآن افزود: دوره‌های حفظ قرآن در تمام رده‌های سنی در مؤسسه برگزار می‌شود كه از سوی معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد مدرك حفظ قرآن صادر می‌شود.


وی عنوان كرد: دوره‌های حفظ قرآن هرساله در مؤسسه برگزار می‌شود و در مهرماه و بهمن‌ماه آزمون‌های پايانی برگزار می‌شود كه از سوی معاونت قرآنی وزارت ارشاد گواهی صادر می‌شود.


بازماندگان افزود: جهت شركت در اين دوره‌های از طريق پایگاه اینترنتی www.alzoha.ir می‌توان ثبت‌ نام كرد و يا اينكه به نشانی مؤسسه در روبه‌روی اداره برق مراجعه کرد.


وی خاطرنشان کرد: راه‌اندازی انجمن قرآن و عترت شهرستان قشم يكی از اقدامات خوب قرآنی بود كه با حضور فعالان قرآنی می‌تواند خدمات شايسته‌ای را داشته باشد. دوره‌های حفظ و مفاهيم قرآن و مربيگری قرآنی از برنامه‌های سال جاری مؤسسه پيامبراعظم(ص) قشم است.

captcha