کد خبر: 1294931
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۳

اتحاد ملت اسلامی در منطقه قدرت‌نمايی می‌كند

مديركل بهزيستی گيلان با بيان اينكه ‌رزمندگان دفاع مقدس با وجود كمبود سلاح جنگی، مقتدرانه حضور خود را ثابت كردند، گفت امروز نيز ملت اسلامی با اتحاد در منطقه قدرت‌نمايی می‌كند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، كوچكی‌نژاد، مديركل بهزيستی استان گيلان امروز، 6 مهرماه در مراسم تجليل از ايثارگران بهزيستی این استان كه در سالن اجتماعات اين اداره‌كل برگزار شد، اظها كرد: هفته دفاع مقدس يادآور رشادت‌های رزمندگان است كه با توجه به آرمان‌ها و اهدافی كه داشتيم به رهبری امام راحل، شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی تحقق پيدا كرد.


وی افزود: آنها به تصور اينكه كشور ضعيفی هستيم به ايران يورش آوردند، غافل از اينكه انقلاب ما با اعتقاد دينی و معنوی شكل گرفته بود و به‌راحتی شكست را نمی‌پذيرفت و جوانان ما با ايثار و گذشت از جانشان اجازه ندادند كه قطعه‌ای از خاك كشورمان جدا شود، رزمندگان هشت ‌سال دفاع مقدس بدون هيچ چشم‌داشتی و با اعتقاد دينی ـ معنوی برای دفاع از ارزش‌های اسلامی و ميهن خود پا به ميدان جبهه و شهادت نهادند.


مديركل بهزيستی گيلان با تأكيد بر اينكه جان و سلامتی برای هر كسی ارزشمند است، متذكر شد: جوانان ما در آن زمان جلوی توپ و تانك ايستادند تا از دين و مملكت خود حفاظت كنند، آنها از جانشان گذشتند تا كشور مقتدر داشته باشند و با اين كار خود انقلاب ما را بيمه كردند.


كوچكی‌نژاد با تأكيد بر اينكه فداكارهای رزمندگان در دفاع مقدس بايستی نسل به نسل برای جوانان و نوجوانان بيان شود، اضافه كرد: رزمندگان ما در آن زمان با وجود كمبود سلاح جنگی مقتدرانه حضور خود را اثبات كردند و امروزه نيز ملت ايران اسلامی با اتحادشان در منطقه قدرت‌نمايی می‌كنند، لذا با فشار اقتصادی به ايران و ايجاد مشكلات علمی، هرگز تسليم نمی‌شویم و بلكه با اعتقادی راسخ در جهت رفع موانع تلاش می‌كنيم.


وی با بيان اينكه اساس پيروزی انقلاب بر سه‌محور اعتقاد دينی، حضور مردم در صحنه و ولايت‌پذيری استوار است، يادآور شد: شهدا رفتند برای اينكه ما بمانيم در صورتی‌كه آنها ماندگارند، چراكه شهادت هميشه زنده است و آنها با نثار خون خود انقلاب را زنده نگه داشته‌اند، انقلاب ما آمد تا دست محرومان را بگيرد، زيرا محرومان وارثان حقيقی زمين‌اند.

captcha