کد خبر: 1295876
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۸

بیش از 2 هزار موقوفه در سبزوار وجود دارد

سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه سبزوار تعداد موقوفه‌های اين شهرستان را 2 هزار و 306 موقوفه اعلام كرد.



حجت‌الاسلام محمد صفرپور، سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه سبزوار در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، با بیان اینکه 340 موقوفه از 2 هزار و 306 موقوفه دارای متولی بوده و هزار و 966 موقوفه متصرفی اين اداره است، بیان کرد: اغلب موقوفات اين شهرستان جهت برگزاری روضه‌خوانی و اطعام عزاداران سيد الشهدا(ع) وقف شده است.


سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه سبزوار با بیان اينکه شهرستان سبزوار دارای 8 هزار و 510 رقبه است، تصريح كرد: تعداد موقوفات و رقبات مذكور مربوط به شهرستان سبزوار با بخش‌های رودآب، مركزی و ششتمد و همچنين شهرستان خوشاب است.


وی در خصوص طرح احسان ماندگار با اشاره به اجرای اين طرح جهت همگانی كردن سنت حسنه وقف بيان كرد: با اجرايی كردن اين طرح، وقف توسط سطح عموم و دهك‌های پايين جامعه نيز انجام می‌شود که اين برنامه جهت پشتيبانی از كارهای فرهنگی بقاع متبركه، حسينيه‌ها، مساجد و ... صورت گرفته است.


حجت‌الاسلام صفرپور با اشاره به اينكه اين طرح در قالب بيمه عمر انجام می‌شود، اظهار كرد: در طرح احسان ماندگار افراد در كنار بيمه‌نامه، وقف‌نامه هم پر كرده و 20 الی 100 درصد سود بيمه عمر خود را وقف می‌كنند.


سرپرست اداره اوقاف و امور خيريه سبزوار ارائه كارت جهت خريد از فروشگاه‌های سطح شهر را از ديگر مزايای اين طرح علاوه بر بهره‌مندی از مزايای بيمه عمر عنوان و خاطرنشان كرد: اين طرح در شهرستان سبزوار وارد فاز اجرايی شده و افرادی در اين خصوص اقدام كرده‌اند.

captcha