کد خبر: 1296201
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۰

شورای زيباسازی آستان شاهچراغ(ع) تشكيل می‌شود

مدير آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) از تشكيل شورای زيباسازی اين آستان مقدس خبر داد و گفت‌ از كارشناسان، طراحان و صاحبان فكر و انديشه دعوت می‌شود طرح‌ها و برنامه‌های خود را به دبيرخانه اين شورا تحويل دهند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، سيد محمد‌حسن دستغيب، مدير آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) امروز دوشنبه، 8 مهرماه در جمع خبرنگاران گفت: به‌دنبال رهنمودهای توليت آستان مقدس مبنی بر رفاه زائران و ايجاد نمادهای بصری در صحن مطهر برای كسانی‌كه اوقات خود را با دعا و نياش و زيارت در حرم‌های شريف می‌گذرانند، تشكيل شورای زيباسازی در دستور مديريت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) قرار گرفت.


وی افزود:‌ از مدتها پيش در نشست‌های متعدد بحث زيباسازی در صحن مطهر، ساماندهی تابلوهای راهنما و ورودی گيت‌ها، برگزاری مراسم به مناسبت‌های خاص و نحو حضور زائران در حرم و صحن مطهر، زدودن بعضی از ناهجاری‌ها در مبادی ورودی و استقرار زوار در صحن و موارد ديگر مدنظر قرار گرفت.


دستغيب ادامه داد:‌ در اين راستا مقرر شد شورايی متشكل از نمايندگان، مديريت، روابط عمومی، موزه، حوزه اماكن متبركه، فنی و عمرانی و ... هر هفته تشكيل جلسه دهند و در اين رابطه ارائه طريق كرده و در كوتاه مدت نسبت به تغيير و تحول در امر زيباسازی آستان مقدس اقدام كنند.


مدير آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) اظهار كرد: از آن‌جا كه نقطه نظرات كارشناسان، طراحان و صاحبان فكر و انديشه می‌تواند در برنامه‌های آتی تأثيرگذار باشد، از اين افراد دعوت می‌شود طرح‌ها و برنامه‌های خود را به دبيرخانه اين شورا مستقر در روابط عمومی آستان مقدس ارائه تا از اين نظريه‌ها استفاده كنند.


وی در پايان خاطرنشان كرد: از كسانی نيز كه تمايل دارند در اين طرح‌ها و برنامه‌ها مشاركت مالی كنند دعوت می‌شود پيشنهادات خود را مكتوب به دبيرخانه مذكور ارائه كنند.

captcha