کد خبر: 1296725
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۲

ايستگاه مطالعه در امامزادگان همدان ايجاد شود

مديركل اوقاف و امورخيريه استان همدان گفت با توجه به سخن مقام معظم رهبری در زمينه لزوم تبديل بقاع متبركه به قطب‌های فرهنگی، ايجاد ايستگاه‌های مطالعه در امامزادگان گامی موثر برای رسيدن به اين هدف مهم است.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، حجت‌الاسلام محمد صالحی، مديركل اوقاف و امورخيريه استان همدان سه‌شنبه، 9 مهرماه در نشست مشترك با مديركل نهاد كتابخانه‌های عمومی استان گفت: با توجه به سخن مقام معظم رهبری در زمينه لزوم تبديل بقاع متبركه به قطب‌های فرهنگی، ايجاد ايستگاه‌های مطالعه در امامزادگان گامی موثر برای رسيدن به اين هدف مهم است.


مديركل اوقاف و امور خيريه استان همدان در ادامه بر لزوم برگزاری نشست‌های تخصصی برای بهره‌گيری بيشتر از پتانسيل دو دستگاه اجرايی اوقاف و نهاد كتابخانه‌های عمومی استان تأكيد كرد.


ارشاد استعدادی، مديركل نهاد كتابخانه‌های عمومی استان همدان نيز در اين نشست نيز با اشاره به اهميت افزايش مطالعه در رشد علمی و فرهنگی اقشار مختلف جامعه، گفت: تا كنون 22 ايستگاه مطالعه در استان همدان راه‌اندازی شده است.


وی بيان كرد: ايجاد ايستگاه‌های مطالعه در استان گامی ارزشمند در راستای توسعه فرهنگ مطالعه در استان همدان و در دسترس هر چه بيشتر گذاشتن كتاب بين عموم مردم است، همچنين ايستگاه‌های مطالعه با موضوعات مختلفی در بحث نوجوانان، جوانان، كودكان، بزرگسالان و موضوعات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مورد توجه قرار دارد.


مديركل نهاد كتابخانه های عمومی استان همدان با اشاره به طرح‌های مختلف اين نهاد در راستای توسعه امر مطالعه در جامعه به طرح كتابخانه مشاركتی و طرح كتاب من اشاره و در زمينه اين طرح‌ها توضيحاتی را ارائه و خاطرنشان كرد: از پتانسيل نهاد كتابخانه‌های عمومی استان همدان می‌توان در راستای ترويج و تبليغ فرهنگ وقف و موقوفات در استان برای جذب و تشويق خيرين به ايجاد موقوفاتی در راستای تبليغ و ترويج فرهنگ كتاب و كتابخوانی و افزايش سرانه مطالعه در همدان بهره گرفت.

captcha