کد خبر: 1300559
تاریخ انتشار : ۱۷ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۳

لزوم مقابله با بازی‌های رايانه‌ای ضد اسلامی

كارشناس بازی‌های رايانه‌ای گفت نقد و بررسی و هشدار دادن بازی‌های رايانه‌ای ضد اسلامی كفايت نمی‌كند بلكه تنها راه آن توليد مناسب است.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، حجت‌الاسلام‌ والمسلمين محمدامير زارعيان، كارشناس بازی‌های رايانه‌ای، با اشاره به مشكلات صنعت بازی‌های رايانه‌ای اظهار كرد: تنها خلأ صنعت بازی‌های رايانه‌ای، بحث توليد است، ما به لحاظ محتوا، منابع، مأخذ، مراجع فرهنگی و دينی غنی هستيم، كشورمان به لحاظ تاريخ ايرانی و اسلامی دارای قوت‌های بسياری است و اسطوره‌های بسياری در ادبيات خود دارد و نيازی نيست كه همچون كشورهای ديگر به اسطوره‌سازی بپردازيم.


وی افزود: ايران يكی از پر مخاطب‌‌ترين كشور در عرصه فضای مجازی همچون اينترنت و بازی‌های رايانه‌ای ارزيابی شده است، بنابراين در عرصه مخاطب هم مشكلی نداريم، بسياری از جوانان ايرانی در مسابقات جهانی و منطقه‌ای حضور دارند و رتبه‌های خوبی را كسب كرده‌اند.


كارشناس صنعت بازی‌های رايانه‌ای تصريح كرد: آنچه كه در حوزه بازی‌های رايانه‌ای، فقدان آن را شاهد هستيم توليد آن است، در سال‌های اخير شاهد توليد بازی‌های رايانه‌ای بوديم اما اين بازی‌ها نياز به تكميل و تقويت دارد ما هنوز ابتدای راه هستيم و راه زيادی را برای رسيدن به هدف داريم البته جوانان با ايده‌های خوبی وارد اين عرصه شده‌اند اما نيازمند تقويت اين صنعت هستيم.







 حجت‌الاسلام‌ زارعيان:
قطعأ قصص قرآنی، ايده جذابی است كه می‌توان از آن در بازی‌های رايانه‌ای استفاده كرد. هم‌ اكنون بسياری از بازی‌های توليد شده برگرفته از ايده‌های جذاب است و كشورمان كه از اين محتوای قرآنی برخوردار است چرا نبايد بهره‌مند شود

وی بيان كرد: ما هنوز رشته دانشگاهی در حوزه بازی‌های رايانه‌ای نداريم درحالی كه همه دنيا روی اين موضوع به صورت آكادميك كار می‌كنند. بازی‌های رايانه‌ای به دليل فراگير بودنش بيش از سينما مخاطب دارد.


حجت‌الاسلام زارعيان اظهار كرد: چند بازی رايانه‌ای كه توليد شده چندان قوی نبود، برخی از آنها الگوبرداری بوده و چند بازی ديگر كه بر اساس ادبيات كهن همچون گرشاسب و ميرمهنا توليد شده نتوانست مخاطب خود را جذب كند زير ساخت‌های صنعت بازی‌های رايانه‌ای را تقويت كنيم.


وی افزود: زيرساخت‌های صنعت بازی‌های رايانه‌ای نياز به تكميل دارد و به لحاظ تكنيكی بايد پيش‌‌روی كنيم كه اين امر نيازمند بهره‌مندی از اساتيد سطح جهان است بايد از تجربه‌های اساتيد جهان استفاده كرده و سپس آن را بومی كنيم اگر در اين صنعت بتوانيم به واسطه زيرساخت‌های مناسب، برنامه‌ريزی درست و آينده‌نگری گام‌هايی را پيش ببريم، قطعأ در اين صنعت موفق خواهيم بود.


كارشناس فضای مجازی تصريح كرد: در صنعت بازی‌های رايانه‌ای هم به لحاظ محتوا و نيروهای انسانی از ظرفيت‌های خوبی برخورداريم و بايد از اين ذخاير به خوبی استفاده كنيم اگر نتوانيم در اين زمينه به درستی كار كنيم، قطعأ مخاطبان خود را از دست خواهيم داد.


وی بيان كرد: قطعأ قصص قرآنی، ايده جذابی است كه می‌توان از آن در بازی‌های رايانه‌ای استفاده كرد. هم‌ اكنون بسياری از بازی‌های توليد شده برگرفته از ايده‌های جذاب است و كشورمان كه از اين محتوای قرآنی برخوردار است چرا نبايد بهره‌مند شود.


حجت‌الاسلام زارعيان اظهار كرد: قرآن از ظرفيت‌ قوی برای توليد بازی‌های رايانه‌ای برخوردار است و تنها بايد زبان بازی رايانه‌ای را درك كنيم تا بتوانيم بازی جذابی را توليد كنيم، تا زمانی كه زبان را نشناسيم نمی‌توانيم مخاطب‌مان را به دست بياوريم و بازی‌های رايانه‌ای موفق جهان مديون تهيه‌كننده‌ها، كمپانی و سرمايه‌‌گذاران قوی هستند، اگر بهترين داستان قرآنی داشته باشيم و با همه فراز و فرود‌ها و جنبه‌های ادبياتی تبديل به بازی رايانه‌ای شود، سرمايه‌گذار خوب نداشته باشد، فرآيند بازی به درستی مديريت نخواهد شد و در نهايت بازی جذابی در اختيار كاربر قرار نخواهد گرفت.


كارشناس فضای مجازی با اشاره به راه‌های مقابله با بازی‌های ضد اسلامی گفت: ما چه دفاع كنيم و چه نكنيم و هر حالتی داشته باشيم اين بحث تهاجمی از سوی دشمن ادامه دارد، آنها به واسطه رسانه‌های مختلف همچون بازی‌های رايانه‌ای اهداف خود دنبال می‌كنند، نقد و بررسی و هشدار دادن بازی‌های رايانه‌ای ضد اسلامی كفايت نمی‌كند بلكه تنها راه آن توليد مناسب است.


وی ادامه داد: ابتدا بايد اذهان كودك را تجهيز كنيم و سپس به تقويت خداشناسی در آنها بپردازيم زمانی كه اعتماد به خدا و تجربه دينی را در نسل امروز تقويت كنيم ديگر نبايد هراسی از توليد بازی‌های ضد اسلامی داشته باشيم در كنار اين موضوع هم می‌توانيم به توليد بازی‌های رايانه‌ای بومی با محتوای درست بپردازيم.

captcha