کد خبر: 1301895
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۲
آیت‌الله طبرسی

جامعه را با فرهنگ علوی و زندگی فاطمی آشنا كنيم

نماينده ولی فقيه در مازندران با اشاره به اينكه ما با احاديث بجا مانده از منابع دينی و فرهنگی قوی برخوردار هستيم، اظهار كرد بايد اين حكمت نظری را در سبك زندگيمان بكار ببريم و جامعه را با فرهنگ علوی و زندگی فاطمی آشنا كنيم.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی ساری آيت‌الله نورالله طبرسی، نماينده ولی فقيه در مازندران روز گذشته، 20 مهرماه در نشست اعضای بنياد بين‌المللی غدير مازندران، گفت: دهه اول ذيحجه ايام‌الله است كه اتفاقات مهمی همچون، عيد غدير خم، عيد قربان، مراسم عرفه و نيز ايام شهادت امام محمد باقر(ع) و... است.


وی افزود: دو قرائت از اسلام وجود دارد يك اسلام از حرا تا ثقيفه و اسلام ديگر از حرا تا غدير است كه بعد از غدير نيز با اوصيا ادامه می‌يابد.


طبرسی با بيان اينكه اسلام حقوقی دردی را دوا نمی‌كند، تصريح كرد: وقتی كه در زيارت اميرالمومنين(ع) می‌خوانيم اسلام عليك يا ميزان‌العمل بايد سعی كنيم تا سبك زندگی‌مان را غديری كنيم.


وی افزود: ما شيعه هستيم و مشكلی با ساير كشورها نداريم اما شيعيان در دنيا در زحمت و رنج هستند و دشمنان از هيچ اقدامی برای زخم زدن به شيعيان ابا نمی‌كنند با اين وجود شيعه هر روز رو به پيشرفت است و اين نشئت‌گرفته از منطق بنيادی شيعيان است.


نماينده ولی فقيه در مازندران با اشاره به اينكه ما با داشتن آثار حضرت علی(ع) و احاديث بجا مانده از منابع دينی و فرهنگی قوی برخوردار هستيم، اظهار كرد: اين‌ها سرمايه معنوی هستند و بايد اين حكمت نظری را در سبك زندگيمان بكار ببريم و جامعه را با فرهنگ علوی و زندگی فاطمی آشنا كنيم.


وی افزود: نگرانی دشمنان از حاكميت اسلام است و اكنون همه دنيا فهميده‌اند كه حكومتی با عنوان جمهوری اسلامی در سايه‌سار اسلام در مقابل همه تهديدات محكم ايستاده است.

captcha