کد خبر: 1305638
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶
2 آبان‌؛

ويژه‌برنامه «بازسازی واقعه غدير» در بابل برگزار می‌شود

معاون فرهنگی ـ اجتماعی سپاه ناحيه بابل از برگزاری ويژه‌‌برنامه بازسازی واقعه غدير صبح پنجشنبه، دوم آبان‌ماه 92 در اين شهرستان خبر داد.



سيدعلی ساداتی، معاون فرهنگی-اجتماعی سپاه ناحيه بابل در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی بابل گفت: به همت معاونت فرهنگی ـ اجتماعی سپاه ناحيه بابل و با همكاری بنيادغدير بابل به مناسبت گراميداشت واقعه بزرگ غدير ويژه‌برنامه بازسازی واقعه غدير صبح پنجشنبه، دوم آبان‌ماه در اين شهرستان برگزار می‌شود.


وی با اشاره به حركت نمادين كاروان پياده در اين برنامه، افزود: اين كاروان ساعت 7:30 صبح پنجشنبه، دوم آبان‌ماه از آستانه مباركه امامزاده قاسم(ع) بابل به سمت بلوار مادر حركت می‌كند و بازسازی واقعه مهم غدير و بيان امامت حضرت علی(ع) از زبان حضرت محمد(ص) ساعت 9 صبح در بلوار مادر، جنب دانشگاه سما برگزار می‌شود.


ساداتی ضمن اشاره به حضور مسئولين استانی و شهرستانی در اين برنامه، تصريح كرد: حضرت علی(ع) با تمام وجود و زوايا در بين ما مسلمانان و شيعيان غريب مانده و آنگونه كه شايسته است شناخته و معرفی نشده و برگزاری چنين برنامه‌های می‌تواند ما را در راستای شناسايی اين شخصيت ارزشمند ياری رساند تا با الگوبرداری از رفتار، منش، اخلاق اسلامی در همه ابعاد اجتماعی،اقتصادی، فرهنگی، دينی و سياسی به شخصيت واقعی و انسانی مورد نظر قرآن دست يابيم.

captcha